VADÅ HELT VANLIGT INTERNET?

Idag är det många som pratar om internet som om det vore något världsomvälvande och exotiskt. Och det var det ju, för typ 30 år sedan. Men idag? Nä, idag är internet en del av vår vardag. Alla har det. Det är inte så att vi tackar högre makter varje gång vi kollar vad det ska bli för väder eller hittar en ny kattvideo.

Precis som att vi inte längre förundras över att det kommer vatten när vi vrider på kranen. Att vara online hela tiden är fantastiskt. Men det krävs inte något extravagant för att få uppleva det.

Det räcker med helt vanligt internet.
SÅ HÄR GÖR DU

Under september delar vi ut flingor med fiber på ett par utvalda platser i Sverige. När du haffat ett paket kan du följa instruktionerna här för att ta del av erbjudandet och börja surfa med helt vanligt internet.

1

Öppna paketet och leta efter vår tumme upp. På den finns en kod som ger dig ett extra bra erbjudande på fiberrikt internet.

2

Skriv in din adress i fältet här ovanför, eller klicka på knappen ”jag har en kampanjkod” för att se vad vi kan erbjuda just där du bor.

3

Välj hastighet och om du vill sockra din fiberrika uppkoppling med någon mer tjänst. Vår vanligaste uppkoppling 100/100 passar perfekt för att surfa runt, kolla serier eller spela onlinespel. Glöm inte att skriva in kampanjkoden innan du lägger beställningen!

4

Klart! Luta dig tillbaka och njut av en skål flingor. Inom en vecka kan du surfa med helt vanligt internet.

Ge ditt kylskåp tummen upp!

Tycker du också att helt vanliga saker förtjänar tummen upp? Då kommer du ha glädje av den här helt vanliga kylskåpsmagneten även efter att du har använt kampanjkoden på den. Med den kan du ge tummen upp (eller ner) till andra helt vanliga saker, som nedskrivna padeltider, pizzeriamenyer och fakturor.

Kylskåpsmagnet till kampanjen Fiberrika Flingor.

Vanliga frågor och svar

För en fiberrikare digital vardag!