Fördelar

Bredband2 har Sveriges snabbaste nät!

Vi är mycket glada över att Internetstiftelsen IIS:s rapport för 2016 visar att Bredband2s kunder har tillgång till Sveriges snabbaste fibernät!

Bredband2 är den första och enda leverantören i Sverige som levererar en snitthastighet över 100 Mbit/s till sina kunder. Vi har ett genomsnitt på 108 Mbit/s per kund för att ta emot data i fibernätet. Bredband2:s fibertjänst hamnar även i topp när det gäller skickad data. Utöver det har vi haft de snabbaste svarstiderna i nätet under alla år då mätningarna sammanställts. Nu kan vi alltså stolt titulera oss snabbast i det svenska fibernätet!

Internetstiftelsen IIS har i rapporten sammanställt och analyserat över 147 miljoner mätningar som har gjorts på Bredbandskollen under åren 2008-2016.

Vi finns här för dig genom hela avtalsperioden

Om du som bostadsrättförening väljer att bli kund till oss på Bredband2 kommer ni att få en dedikerad kontaktperson för hela samarbetsperioden som finns där för er från första kontakt, genom avtalsprocessen och vidare under hela samarbetsperioden. Vi vill kunna svara på era frågor så snabbt som möjligt. Därför garanterar vi återkoppling och prisförslag inom 2 arbetsdagar från första kontakt.

En dedikerad kundtjänst som lyssnar på dig

en_man_som_lyssnar

När snabbhet, tillgänglighet, säkerhet och stabilitet kan levereras av många är det vår dedikerade kundtjänst som skiljer oss från mängden. I en kundintensiv verksamhet som vår är förmågan att lyssna grundläggande. Genom att ta fokus på dig som kund och lyssna kan vi lära oss att bli bättre på det vi gör. Därför har vi valt att bygga vår organisation runt en snabb, personlig och flexibel support som finns på plats alla dagar om året.