Fördelar

Bredband2 är Sveriges tredje största fiberleverantör!

Vi är företaget som lyssnar och levererar. Det innebär att din bostadsrättsförening får den bästa fiberuppkopplingen för ert behov. Ni väljer hastighet och vi levererar kvalitet.

Bredband2 var den första leverantören i Sverige som levererade en snitthastighet över 100 Mbit/s till sina kunder. Mycket har hänt sedan dess och våra tjänster har fortsatt utvecklats i takt med nya behov hos kunden.

Vi lyssnar på marknaden för att kunna ge dig det bästa priset och på dina åsikter för att ge dig det du behöver.

Vi finns här för dig genom hela avtalsperioden

Om din bostadsrättsförening väljer att bli kund till oss på Bredband2 kommer ni att få en dedikerad kontaktperson för hela samarbetsperioden som finns där för er från första kontakt, genom avtalsprocessen och vidare. Vi vill kunna svara på era frågor så snabbt som möjligt. Därför garanterar vi återkoppling och prisförslag inom två arbetsdagar från första kontakt.

En dedikerad kundtjänst som lyssnar på dig

en_man_som_lyssnar

När snabbhet, tillgänglighet, säkerhet och stabilitet kan levereras av många är det vår dedikerade kundtjänst som skiljer oss från mängden. I en kundintensiv verksamhet som vår är förmågan att lyssna grundläggande. Genom att ta fokus på dig som kund och lyssna kan vi lära oss att bli bättre på det vi gör. Därför har vi valt att bygga vår organisation runt en snabb, personlig och flexibel support som finns på plats alla dagar året om.