• Vi fann varandra direkt och kände att ni tog er tid och lyssnade, förstod våra behov och utmaningar”

    – Henrik Krantz, VD för AF-Bostäder
  • ”Vi upplever att vi och våra kunder får en väldigt bra och snabb kundservice”

    – Kjell Ehrlin, förvaltare ByggVesta
  • ”Bredband2 var leverantören som fick mest beröm och minst klagomål på sig”

    Björn Cederslätt – vicevärd Brf Elisetorp, 390 hushåll.

Har ni funderat på att gruppansluta en eller flera av era fastigheter?

Då har ni hittat rätt! Som en av Sveriges ledande leverantörer inom bredband via fiber erbjuder vi konkurrenskraftiga priser till fastighetsägare runtom i landet. Oavsett om ni äger en eller flera kontors- eller flerbostadsfastigheter kan vi hjälpa er att hitta en lösning som passar er bäst.

Jämfört med andra leverantörer på marknaden är vi flexibla och lyhörda och har branschens snabbaste tillväxt. Med en väl utbyggd infrastruktur och en serviceinriktad och flexibel organisation kan vi ta oss an både större och mindre upphandlingar. Bredband2 är ett börsnoterat bolag vilket ger våra kunder en möjlighet att följa vår ekonomiska tillväxt och utveckling.

När ni väljer Bredband2 får ni en komplett lösning som redan idag är anpassad för att möta framtidens internetbaserade tjänsteutbud. Från första kontakt med oss tilldelas du en hängiven kontaktperson som samordnar projektet och som kommer att finnas tillgänglig under hela avtalsperioden. Detta för att se till så att ni får den lösning som fungerar bäst för er. Efter att installationen genomförts ansvarar Bredband2 för att övervaka och underhålla den löpande driften av ert nät.

Omfattande infrastruktur

Vårt stamnät består uteslutande av utrustning från branschledande Cisco Systems. Detta garanterar lägsta möjliga latenstid och högsta tänkbara driftsäkerhet, samtidigt som nätet kan leverera även morgondagens lösningar. Stamnätets inbyggda redundans gör att ett avbrott även i de största förbindelserna inte påverkar levererade tjänster, då trafiken kan dirigeras om till en alternativ rutt om en sektion skulle fallera.

Snabbast i test!

Bredband2 är den första och enda leverantören någonsin att leverera en snitthastighet på över 100 Mbit/s för att ta emot data, detta enligt Internetstiftelsens rapport med sammanställning av Bredbandskollens mätningar för hela 2016. Även när det gäller skickad data hamnar Bredband2 i topp och dessutom är Bredband2 snabbast vad gäller svarstider, 7 år i rad.