• ”Vi fann varandra direkt och kände att ni tog er tid och lyssnade, förstod våra behov och utmaningar”

    – Henrik Krantz, VD för AF-Bostäder

Har ni funderat på att gruppansluta en eller flera av era fastigheter?

Då har ni hittat rätt! Som en av Sveriges ledande leverantörer inom bredband via fiber erbjuder vi konkurrenskraftiga priser till fastighetsägare runtom i landet. Oavsett om ni äger en eller flera kontors- eller flerbostadsfastigheter kan vi hjälpa er att hitta en lösning som passar er bäst.

Jämfört med andra leverantörer på marknaden är vi flexibla och lyhörda och har branschens snabbaste tillväxt. Med en väl utbyggd infrastruktur och en serviceinriktad och flexibel organisation kan vi ta oss an både större och mindre upphandlingar. Bredband2 är ett börsnoterat bolag vilket ger våra kunder en möjlighet att följa vår ekonomiska tillväxt och utveckling.

När ni väljer Bredband2 får ni en komplett lösning som redan idag är anpassad för att möta framtidens internetbaserade tjänsteutbud. Från första kontakt med oss tilldelas du en hängiven kontaktperson som samordnar projektet och som kommer att finnas tillgänglig under hela avtalsperioden. Detta för att se till så att ni får den lösning som fungerar bäst för er. Efter att installationen genomförts ansvarar Bredband2 för att övervaka och underhålla den löpande driften av ert nät.

Omfattande infrastruktur

Vårt stamnät består uteslutande av utrustning från branschledande Cisco Systems. Detta garanterar lägsta möjliga latenstid och högsta tänkbara driftsäkerhet, samtidigt som nätet kan leverera även morgondagens lösningar. Stamnätets inbyggda redundans gör att ett avbrott även i de största förbindelserna inte påverkar levererade tjänster, då trafiken kan dirigeras om till en alternativ rutt om en sektion skulle fallera.