Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av matnyttiga tips och tricks för att navigera på nätet. Missa inte heller våra exklusiva erbjudanden och kampanjer!

Nästan klar! För att slutföra prenumerationen måste vi bekräfta din e-postadress. Klicka på länken i e-postmeddelandet vi skickade dig

En helt vanlig dag på Sweclockers

Publicerad: 02 nov, 2022
Kategori:
På bilden syns en illustration av en demon och en ängel

Du vaknar kanske inte varje morgon med känslan av att bära ett helt forum på dina axlar. Ändå är det precis det du gör. Du bara bär och bär och bär och bär. Precis som vi, med våra hundratusentals internetanvändare, bara bär och bär. 

Trots det passerar dina framgångar på forumet förbi utan att du stannar upp och firar. Trådar skriver inte sig själva. Vardagen rullar på. Allt är som vanligt. 

Det är likadant för oss. Framgångarna är många och stora, men stannar vi upp? Nej. Liksom vår uppkoppling, är vardagen något som bara rullar på. Fortsätter och fortsätter. Även en topp tre-placering i SKI:s kundnöjdhetsindex blir ju vardag det med! 

Det är just därför vill vi be dig om en sak. Att omfamna det där vardagliga och omärkliga som bara flyter på. I trådar som skapas, frågor som ställs och besvaras. Där i den flera år gamla tråden som plötsligt vaknar till liv i form av en människas sista halmstrå. 

Lite som bredband från Bredband2, tänker kanske du, och undrar om det är smidigt? Du har så klart helt rätt. Snabbt och prisvärt? Absolut. Men är det verkligen enkelt och stabilt? Kom igen! 

Men även om det är allt det där, och lite till, så är det i grund och botten bara helt vanligt internet – för dig att använda i det vardagliga. Som att ladda upp bilder på nya riggen, trösta en stackare som stekt moderkortet eller bara lite shitposting. Och såklart allt det där andra du håller på med på forumet. Och utanför. 

Så slå dig själv lite lagom för bröstet, och tack för att du använder helt vanligt internet för att göra vad det nu är du gör, i din digitala vardag

Ps. Har du inte helt vanligt internet ska du klicka på knappen nedan för att se vad det kostar på din adress. Det är inte omöjligt att det finns ett erbjudande just nu!

Klicka här för att se bredbandspriset på din adress!

Dela med dina vänner