Streamingtjänst Viaplay

Utbud för olika tillfällen. Och sinnesstämningar.

  • Streama och titta offline. Var du vill.
  • Fungerar i alla enheter.
  • Avsluta när det passar dig.
  • Fungerar inom EU.

Du som ännu inte är kund hos oss kan endast beställa Viaplay i samband med att du beställer din bredbandstjänst. Är du redan bredbandskund? Då kan du beställa Viaplay via Mitt Bredband2.

Viaplay hero bild

Vilket utbud passar dig?

Viaplay Film & Serier129 kr/mån

Film

Serier

Barnserier

Hela sportutbudet

Viaplay TotalKommer snart

Film

Serier

Barnserier

Hela sportutbudet

Aktuellt på Viaplay

Aksel

Film

Aksel

Efter en brutal krasch som permanent skadade hans knä vägrade OS-åkaren Aksel Lund Svindal ge upp. Bevittna höjdpunkterna och lågpunkterna under hans sista säsonger som en av de största skidåkarna någonsin.

Viaplay-Wrath-of-man

Film

Wrath of Man

En nyanställd säkerhetsvakt för värdetransporter överraskar sina kollegor under ett rån när han visar upp oanade talanger för att stoppa det. Detta får dom att undra vem han är och var han kommer ifrån.

Viaplay-Paddington-2

Barnfilm

Paddington 2

Paddington börjar arbeta med en rad udda jobb för att kunna köpa den perfekta presenten till tant Lucy. Men presenten blir stulen och Paddington måste ge sig ut på äventyr för att leta rätt på den.

Aktuella serier

Viaplay-johanna-moller-sveriges-mest-hatade-kvinna

Dokumentärserie

Johanna Möller – Sveriges mest hatade kvinna

Johanna Möller, blir känd som ”Arbogakvinnan” och döms till livstids fängelse för att vara hjärnan bakom det uppmärksammade "Sommarstugemordet", 2016. Men är Johanna Möller verkligen rätt dömd?

Hammarvik s3

Serie

Lyckoviken Säsong 3

Ett nytt mord inträffar i Hammarvik, som Johanna och den nya polisen Alex börjar utreda. Fallet väcker nya intriger till liv och ingen hemlighet går nu säker. Kärleksaffärer uppstår och lögner avslöjas.

Viaplay-hunters-hemlighet

Barnserie

Hunter street Säsong 4

När Hunter-syskonens föräldrar plötsligt försvinner är det upp till de fem barnen att lösa mysteriet bakom försvinnandet. Samtidigt måste de göra allt de kan för att ingen ska misstänka att något är fel.

Är du redo för soffmys, tågresa och lördagshäng?