Streamingtjänst Viaplay

Utbud för olika tillfällen. Och sinnesstämningar.

  • Streama och titta offline. Var du vill.
  • Fungerar i alla enheter.
  • Avsluta när det passar dig.
  • Fungerar inom EU.

Du som ännu inte är kund hos oss kan endast beställa Viaplay i samband med att du beställer din bredbandstjänst. Är du redan bredbandskund? Då kan du beställa Viaplay via Mitt Bredband2.

Foto på olika skor som kan liknas vid Viaplays stora film och serie-utbud.

Vilket utbud av streaming passar dig?

Viaplay Film & Serier

Film

Serier

Barninnehåll

Hela sportutbudet

129 kr/mån

Viaplay Total

Film

Serier

Barninnehåll

Hela sportutbudet

549 kr/mån

Aktuella filmer på Viaplay

Viaplay-spider-man-no-way-home

Film

Spider-Man: No Way Home

När Dr Stranges förtrollning för att återställa Spider-Mans identitet slår fel tvingas Peter att ta sig igenom sin hittills största utmaning.

Viaplay-baby-bossen-2-familjeforetaget

Barnfilm

Baby-bossen 2: familjeföretaget

Det krävs mer än en Boss Baby för att stoppa en ondskefull komplott som ska förvandla världens bebisar till snorungar! Hela Templeton-familjen går samman för ett vilt skandalöst äventyr!

Viaplay-prince-andrew

Dokumentärfilm

Prince Andrew: Banished

Prince Andrew: Banished avslöjar hur prins Andrews arrogans, girighet, lust och vänskap med sexualbrottslingen Jeffrey Epstein nästan sänkte den brittiska monarkin.

Aktuella serier på Viaplay

Viaplay-riket-exodus-s1

Serie

Riket: Exodus

Se uppföljaren till Lars Von Triers Riket. När en sömngångare tillkallas i en mardröm av en mystisk röst måste hon resa till Riket för att rensa platsen från onda andar, medan en svensk överläkare måste kämpa mot förnedring och dansk arrogans. Premiär: 09/10/2022

Viaplay-heder-s3

Serie

Heder säsong 3

Advokaterna på Heder ställs inför sitt svåraste fall hittills när en populär löpartävling för kvinnor blir måltavla för en terroristattack utförd av medlemmar ur incel-rörelsen. Se alla 3 säsonger med Viaplay Film & Serier.

Viaplay-the-thing-about-pam-s1

Serie

The Thing About Pam säsong 1

Det som verkar vara ett okomplicerat mordfall sätter så småningom igång en oväntad kedja av händelser och avslöjar en felaktig dom och en djävulsk plan som involverar en kvinna vid namn Pam Hupp.

Aktuellt på Viaplay sport

Omslag: Formel 1

Motorsport

Formel 1

Det första Formel 1-loppet 2022 är över och vi har fått de första ledtrådarna om hur det går för teamen och förarna. Nu är det dags för lopp i Singapore, Japan, USA och Mexiko, och det är mycket fart och spänning i årets andra tävling. Nästa tävling 9 oktober.

Premiere league 2022/23

Fotboll

Premier League

Spänningen är hög i England när landets bästa klubbar kämpar om platserna i tabellen. Följ klubbarna i upp- och nedgångar när vi visar allt det bästa från en av världens bästa ligor: Premier League.

Viaplay-NHL-oktober-2022

Sport

NHL

NHL är tillbaka! Följ med när lagen slåss mot varandra om den eftertraktade trofén som möter de bästa i slutet av turneringen. Säsongsstart 9 oktober!

Är du redo för soffmys, tågresa och lördagshäng?