Streamingtjänst Viaplay

Utbud för olika tillfällen. Och sinnesstämningar.

  • Streama och titta offline. Var du vill.
  • Fungerar i alla enheter.
  • Avsluta när det passar dig.
  • Fungerar inom EU.

Du som ännu inte är kund hos oss kan endast beställa Viaplay i samband med att du beställer din bredbandstjänst. Är du redan bredbandskund? Då kan du beställa Viaplay via Mitt Bredband2.

Foto på olika skor som kan liknas vid Viaplays stora film och serie-utbud.

Vilket utbud av streaming passar dig?

Viaplay Film & Serier

Film

Serier

Barninnehåll

Hela sportutbudet

149 kr/mån

Viaplay Total

Film

Serier

Barninnehåll

Hela sportutbudet

549 kr/mån

Aktuella filmer på Viaplay

Omslag: Där kräftorna sjunger

Film

Där kräftorna sjunger

Den övergivna Kya växte upp ensam och isolerad i North Carolinas farliga träskmarker. Hon dras till två unga män från staden, men när en av dem dör misstänks hon genast för brottet.

Omslag: Everything Everywhere All At Once

Film

Everything Everywhere All At Once

Vinnare av 7 oscars! En utmattad kinesisk-amerikansk kvinna sveps med i ett galet äventyr, där hon är den enda som kan rädda världen genom att utforska andra världar och genom de liv hon hade kunnat leva.

Bullet Train

Film

Bullet Train

Ladybug (Brad Pitt) är en olycksalig lönnmördare som är fast besluten att genomföra sitt jobb på ett fredligt sätt. Ändå hamnar han på ett uppdrag som placerar honom på kollisionskurs med dödliga motståndare.

Aktuella serier på Viaplay

Omslag: The Swarm s1

Serie

The Swarm säsong 1

När mänskligheten står inför ett hot från en okänd intelligens i havet lägger ett team av forskare fram en till synes omöjlig teori som kommer att utmana mänsklighetens självbild som den ultimata skapelsen.

Premiär: 28/05/2023

Omslag: Madagaskar: Liten och vild S2

Serie för barn

Madagaskar: Liten och vild S2

Lejonet Alex, zebran Marty, giraffen Melman och flodhästen Gloria är barn som bor i sitt räddningshabitat i en världsberömd djurpark. Följ med dem när de ger sig ut på äventyr och fullföljer sina drömmar!

Omslag: Accused säsong 1

Serie

Accused säsong 1

Accused är en antologisk kriminalserie som undersöker några av de mest relevanta frågorna i vår tid - genom vanliga människor som hamnar i extraordinära situationer.

Aktuellt på Viaplay sport

Viaplay-NHL-oktober-2022

Ishockey

NHL

NHL är tillbaka! Följ med när lagen slåss mot varandra om den eftertraktade trofén som möter de bästa i slutet av turneringen.

Formel 1

Racing

Formel 1

Formel 1-säsongen har verkligen tjuvstartat och Red Bull har satt standarden för 2023. Kan Ferrari och Mercedes ta dem under säsongen, eller blir det Aston Martin som kör om på insidan?

Premiere League

Fotboll

Premier League

Spänningen är hög i England när landets bästa klubbar kämpar om platserna i tabellen. Följ klubbarna i upp- och nedgångar när vi visar allt det bästa från en av världens bästa ligor: Premier League.

Är du redo för soffmys, tågresa och lördagshäng?