Streamingtjänst Viaplay

Utbud för olika tillfällen. Och sinnesstämningar.

  • Streama och titta offline. Var du vill
  • Fungerar i alla enheter
  • Avsluta när det passar dig
  • Fungerar inom EU

Du som ännu inte är kund hos oss kan endast beställa Viaplay i samband med att du beställer din bredbandstjänst. Är du redan bredbandskund? Då kan du beställa på Mitt Bredband2!

Just nu: halva priset i 12 månader på Viaplay Film & Serier!

(Ingen bindningstid. Gäller endast nya Viaplay-kunder.)
Foto på olika skor som kan liknas vid Viaplays stora film och serie-utbud.

Vilket utbud av streaming passar dig?

Aktuellt på Viaplay Filmer & Serier

Omslag: Dumb money
Film

Dumb Money

David mot Goliat-berättelsen baserad på den galna sanna historien om de som blåste Wall Street och blev rika genom att förvandla tv-spelsbutiken GameStop till världens hetaste företag.

Omslag: Ticket to Paradise
Film

Ticket to Paradise

George Clooney och Julia Roberts är ett skilt par som oväntat hamnar på ett gemensamt uppdrag: att hindra sin förälskade dotter från att göra samma misstag som de en gång gjorde.

Omslag: Morrhårspatrullen
Barnfilm

Morrhårspatrullen

Efter att ha flytt undan en översvämning hamnar katten Vincent och hans vän musen Maurice på ett museum. Här träffar Vincent ett tufft kattgäng som vaktar museets värdefulla tavlor, och han måste gömma Maurice.

Aktuella serier

Omslag: Strandhotellet S3
Serie

Strandhotellet S3

De rivaliserande familjerna Grip och Gyllenmark står inför nya utmaningar när chockerande hemligheter, invecklade mord och förbjuden kärlek kolliderar i den pittoreska kuststaden Saltsjövik.

Omslag: Allt och Eva
Serie

Allt och Eva

Eva åker till Köpenhamn för att bli gravid via insemination. Tvivel får henne att söka upp donatorn – oproblematiskt, tills han dyker upp i Stockholm, ovetandes om att hon är gravid och han är pappan.

Omslag: Alert: Missing persons unit s2
Serie

Alert: Missing Persons Unit S2

Scott Caan och Dania Ramirez återvänder i den andra säsongen av den populära serien i huverollerna. Premissen förblir densamma, varje avsnitt är en nervpirrande sökning efter en försvunnen person, men i denna säsong expanderar ensemblen med en ny chef för huvudrollerna, samt en mästerhackande vän, Wayne. Wayne visar sig dock vara en kvinna, och inte heller en oattraktiv sådan.

Viaplay sport

Omslag: Premiere League 2023/2024
Fotboll

Premier League

Premier League är den högsta divisionen i det engelska ligasystemet. Ligan är världens mest populära sportliga och fotbollsfans över hela världen följer den med stor passion. Premier League rankas som världens bästa liga av UEFA.

Omslag: Formel 1 2024
Motorsport

Formel 1

Den nya säsongen av Formel 1, som tar sin start i 2024, bjuder på spännande förändringar och förväntningar. Med banor som sträcker sig över världen och en imponerande samling förare från olika delar av världen, lovar årets tävlingar att bli en intensiv resa.

Omslag: NHL (Stanley Cup Final)
Ishockey

NHL (Stanley Cup Final)

Upplev spänningen och passionen i en av sportvärldens mest ikoniska finaler - Stanley Cup-finalen! Det är här hockeyhistoria skapas när de bästa NHL-lagen kämpar på isen för att erövra den åtråvärda Stanley Cup-pokalen.

Är du redo för soffmys, tågresa och lördagshäng?