Streamingtjänst Viaplay

Utbud för olika tillfällen. Och sinnesstämningar.

  • Streama och titta offline. Var du vill.
  • Fungerar i alla enheter.
  • Avsluta när det passar dig.
  • Fungerar inom EU.

Du som ännu inte är kund hos oss kan endast beställa Viaplay i samband med att du beställer din bredbandstjänst. Är du redan bredbandskund? Då kan du beställa Viaplay via Mitt Bredband2.

Foto på olika skor som kan liknas vid Viaplays stora film och serie-utbud.

Vilket utbud av streaming passar dig?

Viaplay Film & Serier

Film
Serier
Barninnehåll
Hela sportutbudet
149 kr/mån

Viaplay Total

Film
Serier
Barninnehåll
Hela sportutbudet
549 kr/mån

Aktuellt på Viaplay Filmer & Serier

Omslag: A man Called Otto
Film

A man called Otto

Otto Anderson är en grinig änkeman, vars enda glädje kommer från att kritisera sina grannar. När en ny familj flyttar in möter han sin match i kvicktänkta Marisol, vilket leder till en oväntad vänskap.

”A man called Otto” är den amerikanska re-maken av den svenska bok- och filmsuccén ”En man som heter Ove”.

Last night in Soho
Film

Last night in Soho

En ung kvinna med en passion för modedesign reser mystiskt tillbaka till 1960-talet, där hon möter sin idol. Men 60-talets London är inte vad det verkar…

Omslag: Asterix & Obelix: I drakens rike
Barnfilm

Asterix & Obelix: I drakens rike

Kejsarinnan i Drakens rike har tillfångatagits av en förrädisk prins, så kejsarinnans enda dotter beger sig till Gallien för att få hjälp av två modiga krigsveteraner: Asterix och Obelix.

Aktuella serier

Kungens innersta krets
Dokumentärserie

Kungens innersta krets

"Kungens innersta krets" är en ny dokumentärserie om kung Carl XVI Gustaf, i samband med hans 50 år på tronen. Den nya serien lovar ge en bild av människan bakom titeln. Det talas även skandaler, sorger, kärlek och glädje.

Omslag: Strandhotellet S2
Serie

Strandhotellet S2

Gör dig redo för den spännande andra säsongen av ”Strandhotellet" av Camilla Läckberg. De rivaliserande familjerna står inför nya utmaningar när chockerande hemligheter och invecklade mord kolliderar i den pittoreska kuststaden Saltjövik.

Omslag: Lyxfällan S33
Realityserie

Lyxfällan S33

Modiga familjer och privatpersoner får hjälp med att reda ut sina ekonomiska bekymmer. Lyxfällans team hittar lösningar som kräver både små och stora uppoffringar.

Viaplay sport

EM-kval 2024 herrar
Fotboll

EM-kval 2024 herrar

I september spelar Sveriges herrar ytterligare två matcher i EM-kvalet. Två måstematcher i sin resa att kvalificera sig för EM 2024.

Formel 1
Racing

Formel 1

Formel 1-säsongen har verkligen tjuvstartat och Red Bull har satt standarden för 2023. Kan Ferrari och Mercedes ta dem under säsongen, eller blir det Aston Martin som kör om på insidan?

Premier League
Fotboll

Premier League

Premier League är den högsta divisionen i det engelska ligasystemet. Ligan är världens mest populära sportliga och fotbollsfans över hela världen följer den med stor passion. Premier League rankas som världens bästa liga av UEFA.

Är du redo för soffmys, tågresa och lördagshäng?