Streamingtjänst Viaplay

Utbud för olika tillfällen. Och sinnesstämningar.

  • Streama och titta offline. Var du vill.
  • Fungerar i alla enheter.
  • Avsluta när det passar dig.
  • Fungerar inom EU.

Du som ännu inte är kund hos oss kan endast beställa Viaplay i samband med att du beställer din bredbandstjänst. Är du redan bredbandskund? Då kan du beställa Viaplay via Mitt Bredband2.

Foto på olika skor som kan liknas vid Viaplays stora film och serie-utbud.

Vilket utbud passar dig?

Viaplay Film & Serier

Film

Serier

Barninnehåll

Hela sportutbudet

129 kr/mån

Viaplay Total

Film

Serier

Barninnehåll

Hela sportutbudet

449 kr/mån

Aktuella filmer på Viaplay

Nobody

Film

Nobody

En till synes fridsam förortsman och familjefar var en gång en hårdkokt agent – och ger sig snart ut för att hämnas när hans hem utsätts för inbrott.

Bond: No time to Die

Film

Bond: No time to die

I No Time To Die har Bond lämnat sin tjänst och njuter av ett lugnt liv på Jamaica. Det blir dock kortvarigt när hans gamla vän Felix Leiter från CIA dyker upp och ber om hjälp.

The Croods: Family Tree

Barnfilm

The Croods: Family Tree

Croodarna är en förhistorisk äventyrskomedi där världens första familj ger sig ut på sitt livs resa när de tvingas lämna grottan som tidigare skyddat dem från faror.

Aktuella serier på Viaplay

Viaplay-billy-the-kid

Serie

Billy the Kid säsong 1

En episk äventyrsserie baserad på den sanna historien om den ökända banditen Billy the Kid. Från hans enkla irländska rötter i New York till hans dagar som cowboy och revolverman i vilda västern.

Viaplay-lyckoviken-s4

Serie

Lyckoviken säsong 4

Dramatiken trappas upp i Hammarvik när Tomas mördas. Antalet hemligheter ökar i och med att några nya grannar anländer. Vilka relationer kommer kunna stå emot den annalkande stormen?

Viaplay-gaslit

Serie

Gaslit säsong 1

När Watergate-skandalen inträffar tar Martha Mitchells historia en ny vändning, och de val hon gör i kölvattnet av detta kommer att sätta hennes rykte på spel och hennes äktenskap i fara.

Aktuellt på Viaplay sport

Omslag: Formel 1

Motorsport

Formel 1

2022 års första formel 1-tävling är avslutad och vi har fått de första fingervisningarna om hur lagen och förarna ligger till. Nu är det dags för racertävling på Australien och Emilie Romagna-banan i Italien, och det är upplagt för en massa fart och spänning under årets andra tävling.

Viaplay-uefa

Fotboll

UEFA Nations League

UEFA Nations League är den senaste landslagsturneringen, utformad för att ersätta vänskapsmatcher och låta nationer spela mot lag med lika ranking.

Premiere league 2022/23

Fotboll

Premier League

Missa inte säsongstaren av Premier League 2022/23 den 5 augusti på Viaplay. Matcherna kommer även sändas på V sport kanaler.

Är du redo för soffmys, tågresa och lördagshäng?