Streamingtjänst Viaplay

Utbud för olika tillfällen. Och sinnesstämningar.

  • Streama och titta offline. Var du vill.
  • Fungerar i alla enheter.
  • Avsluta när det passar dig.
  • Fungerar inom EU.

Du som ännu inte är kund hos oss kan endast beställa Viaplay i samband med att du beställer din bredbandstjänst. Är du redan bredbandskund? Då kan du beställa Viaplay via Mitt Bredband2.

Foto på olika skor som kan liknas vid Viaplays stora film och serie-utbud.

Vilket utbud av streaming passar dig?

Viaplay Film & Serier

Film

Serier

Barninnehåll

Hela sportutbudet

149 kr/mån

Viaplay Total

Film

Serier

Barninnehåll

Hela sportutbudet

549 kr/mån

Aktuella filmer på Viaplay

Omslag: Everything Everywhere All At Once

Film

Everything Everywhere All At Once

Vinnare av 7 oscars! En utmattad kinesisk-amerikansk kvinna sveps med i ett galet äventyr, där hon är den enda som kan rädda världen genom att utforska andra världar och genom de liv hon hade kunnat leva.

Bullet Train

Film

Bullet Train

Ladybug (Brad Pitt) är en olycksalig lönnmördare som är fast besluten att genomföra sitt jobb på ett fredligt sätt. Ändå hamnar han på ett uppdrag som placerar honom på kollisionskurs med dödliga motståndare.

Viaplay-chaos-walking

Film

Chaos walking

Två osannolika följeslagare ger sig ut på ett farligt äventyr genom en outforskad planets ödemark när de försöker fly från en farlig verklighet där alla tankar kan ses och höras av alla.

Aktuella serier på Viaplay

Strandhotellet säsong 1

Serie

Strandhotellet säsong 1

Hotellägaren Werner Gyllenmark firar sin 60-årsdag. Alla är inbjudna, även hans rival Egil Grip. Men firandet får ett abrupt slut efter en olycka och snart börjar explosiva hemligheter komma upp till ytan.

Limbo säsong 1

Serie

Limbo säsong 1

Ett telefonsamtal förändrar allt för Ebba, My och Gloria. Nyheten om att deras respektive söner har varit inblandade i en allvarlig bilolycka kommer nu sätta deras vänskap och prioriteringar på prov.

Viaplay-pusselhuset-s1

Serie för barn

Pysselhuset

Pysselhuset är en djärv och fräck serie - snabb, humoristisk och full av idéer. Den utbildar genom lek och inspirerar barn att utforska sin fantasi och kreativitet.

Aktuellt på Viaplay sport

Formel 1

Racing

Formel 1

Formel 1-säsongen öppnar sina dörrar för ny fart och spänning, med totalt 23 lopp 2023. Vi ses igen den 5 mars 2023 för säsongsstarten i Bahrain!

Premiere League

Fotboll

Premier League

Spänningen är hög i England när landets bästa klubbar kämpar om platserna i tabellen. Följ klubbarna i upp- och nedgångar när vi visar allt det bästa från en av världens bästa ligor: Premier League.

Vintersport

Vintersport

Vintersport

Vinter studion är i full gång med den populära programledarduon Johanna Ojala och Peter Jihde som guidar oss igenom säsongen.

Är du redo för soffmys, tågresa och lördagshäng?