Streamingtjänst Viaplay

Utbud för olika tillfällen. Och sinnesstämningar.

  • Streama och titta offline. Var du vill.
  • Fungerar i alla enheter.
  • Avsluta när det passar dig.
  • Fungerar inom EU.

Du som ännu inte är kund hos oss kan endast beställa Viaplay i samband med att du beställer din bredbandstjänst. Är du redan bredbandskund? Då kan du beställa Viaplay via Mitt Bredband2.

Foto på olika skor som kan liknas vid Viaplays stora film och serie-utbud.

Vilket utbud av streaming passar dig?

Viaplay Film & Serier

Film

Serier

Barninnehåll

Hela sportutbudet

149 kr/mån

Viaplay Total

Film

Serier

Barninnehåll

Hela sportutbudet

549 kr/mån

Aktuella filmer på Viaplay

Viaplay-Hilma

Film

Hilma

Baserat på den sanna historien om Hilma af Klints gåtfulla liv, som genom hennes revolutionerande konst skulle komma att bli erkänd som en av västvärldens första abstrakta konstnärer och en feministisk ikon.

Omslag: Morbius

Film

Morbius

Farligt sjuk med en sällsynt blodsjukdom och fast besluten att rädda andra som lider av samma öde, gör dr Morbius en desperat chansning.

Viaplay-Trolls-holiday-in-harmony

Barnfilm

Trolls: En jul i harmoni

När julen närmar sig planerar Poppy den första årliga hemliga julklappsutbytesfesten i kungariket. Men situationen tar en oväntad vändning när hon och Kvist drar varandras namn.

Aktuella serier på Viaplay

Viaplay-heder-s3

Serie

Heder säsong 3

Advokaterna på Heder ställs inför sitt svåraste fall hittills när en populär löpartävling för kvinnor blir måltavla för en terroristattack utförd av medlemmar ur incel-rörelsen. Se alla 3 säsonger med Viaplay Film & Serier.

Omslag: Den som dräper - mörkret säsong 3

Serie

Den som dräper - Mörkret säsong 3

Före detta profileraren och expert på seriemördare, Louise Bergstein, kallas in för att hjälpa polisen att lösa de mest brutala fallen och för att få en djupare förståelse för gärningsmannens psyke.

Predikantens dubbelliv

Dokumentärserie

Predikantens dubbelliv

Sverige, 2018. Predikanten är en lyckligt gift familjefar. Han har dock en mörk sida. För att "lindra sin ångest" går han ut och hotar, ofredar och våldtar kvinnor som joggar vid stranden.

Aktuellt på Viaplay sport

Omslag: Handbolls VM

Handboll

Handbolls VM

Det är dags för IHF Herr-VM, och den här gången är det på hemmaplan i Sverige! Följ med när landslaget slåss om toppen av tabellen, och titeln som världsmästare. Start 11 januari.

Viaplay-NHL-oktober-2022

Sport

NHL

NHL är tillbaka! Följ med när lagen slåss mot varandra om den eftertraktade trofén som möter de bästa i slutet av turneringen. Säsongsstart 9 oktober!

Vintersport

Vintersport

Vintersport

Snart är det dags för säsongspremiär av Viaplay Vinters studio där populära programledarduon Johanna Ojala och Peter Jihde kommer guida oss igenom säsongen. Start 19 november på Viaplay och TV6.

Är du redo för soffmys, tågresa och lördagshäng?