Molnväxeln alla vill ha

Mest funktioner till lägsta pris – utan bindningstid
Fastnätsnummer ingår gratis!

Nyfiken på en modern Molnväxel?

Kontakta en företagsrådgivare

Ring 0770 - 811 020 eller lämna ditt telefonnummer så ringer en säljare upp dig inom kort! Du förbinder dig inte att köpa något.

Molnväxel från Bredband2

Molnväxlar med eftertraktade lösningar och användbara funktioner har hittills varit förunnat företag och organisationer med stora ekonomiska resurser och djupa kunskaper. Avancerad kompetens, serviceunderhåll och dyra inköp av ny hårdvara till fysiska telefoniväxlar har stängt ute mindre företag.

Men tekniken utvecklas och förfinas och nu är marknadens mest funktionsrika och kostnadseffektiva telefoniväxel med molnlösning tillgänglig för alla företag.

Vi erbjuder 3 olika tjänster. Vi kallar dem Mobil, Fast och Soft. Du kan självklart också välja en kombination av dessa.

Har du frågor kan du kolla i vår  Molntjänst FAQ

Hårdvara

Vi erbjuder en mängd olika telefoner och annan hårdvara.

Bredband2 erbjuder telefoniväxel molnväxel för ditt företag

Mobil

Fördelar
En telefoniväxel tillgänglig i mobilen
Ditt fastnätsnummer blir mobilt
Styr växeln via en app
Fungerar i hela världen
Pris
Enligt offert

Fast

Fördelar
En modern kontorstelefon
Styr delar av växeln
Mycket lätt att använda
Fungerar i hela världen
Pris
Enligt offert

Soft

Fördelar
Ring via din dator
Fungerar med vanlig headset
Full tillgång till alla funktioner
Fungerar i hela världen
Pris
Enligt offert

Nytt gränssnitt för Soft

Nytt och fräscht. Så beskrivs vår molnväxels nya utseende. Efter att ha genomgått en uppgradering och ett ansiktslyft har tjänsten Soft ökat användarvänligheten med nya ikoner och funktioner.

Mobil

Rapportverktyget

Söker ditt företag telefoni eller en modern molnväxel? Bredband2 hjälper dig!

Telefoniväxel anpassad till medarbetaren

Oavsett om ditt företag är nystartat och bara behöver en anknytning eller etablerat och i behov av 500 anknytningar så har vi en lösning. Det spelar ingen roll var företaget har sina kontor; på en ort eller spritt över Sverige, Norden, Europa eller världen.

Vår molnväxel är en flexibel tjänst som anpassas till verksamheten och medarbetarna, inte tvärtom. Prismodellen byggs efter ”pay-as-you-grow”; du betalar för vad som används, inte mer. Molnväxeln är flexibel i den meningen att du enkelt kan ändra funktionerna i realtid. Genom att logga in på ett eget webbgränssnitt får du full kontroll och kan känna dig trygg med att växeln aldrig blir omodern.

Enkelt och operatörsoberoende.

Vill du behålla din operatör men ändå skaffa en ny molnväxel? Inga problem, det löser vi. Vi brinner för goda relationer och vi vill inte tvinga våra kunder att bryta sina för att vi kräver det.

Ladda ner produktblad

Alltid åtkomlig växel

Oavsett var du och dina medarbetare befinner er är växeln tillgänglig. Dygnet runt, året om. Du kan vara nåbar via fast telefon, mobil, dator eller en kombination av dessa med vår flexibla telefoniväxel. Nya kontor, avdelningar och medarbetare integreras omgående och enkelt. Inga förkunskaper krävs. Alla får sin egen anknytning och medarbetare på olika kontor kan svara på inkommande samtal till huvudnumret. Är ett kontor underbemannat eller överbelastat kan samtalen snabbt styras om till ett annat så att alla samtal besvaras.

Vår telefoniväxel med molnlösning är designad för att skapa en fri och flexibel arbetsmiljö för alla företag – oavsett plats, bransch och behov.

Så länge du har en internetanslutning kommer din molnväxel fungera.

Mobilväxel och molnväxel för företag som alltid är tillgänglig

Välj din webmail

Kontakta en företagsrådgivare