Fakturaguide

Då har du kommit till rätt plats! Våra fakturor har lättöverskådligt utseende - allt för att du som kund enklare ska kunna läsa och förstå den. Om du har några funderingar, finner du på dessa sidor förklaringar för fakturans olika delar.

Finner du inte informationen du söker, är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundservice.

Enkel överblickFakturaSammandragSpecifikation

Enkel överblick!

Här får du en enkel överblick över hur din faktura är uppbyggd. Finner du inte informationen du söker, är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundservice.

1. Enkelt att se när och hur mycket du ska betala
Summan som redovisas på fakturasidan är en sammanställning av samtliga debiteringar och eventuella krediteringar. Här kan du enkelt se det totala beloppet att betala. Under beloppet ser du vilket datum betalningen ska vara A3 tillhanda.

How to pay invoice

2. Tydlig information om kundservice och nyheter
Det är enkelt att kontakta kundservice och du finner den kontaktväg som passar dig bäst på fakturasidan. Här finner du också kort information om nya produkter och nyheter.

3. Sammandragssidan har förenklats och förtydligats
På sammandraget visas vilken period som debiteringar av fasta kostnader gäller och hur mycket du betalar per dag. En månad är alltid beräknad på 30 dagar. Har du beställt en ny tjänst kommer du att debiteras från den dag tjänsten aktiverades.

Summary invoice

4. Tydlig indelning av tjänster för enkel överblick
För att göra det enklare för dig att få en överblick över dina kostnader har vi delat upp tjänsterna i tydliga sektioner.

Tab invoice

5. Tydlig design med ett typsnitt som gör det lättare att läsa
Vi har lagt ner mycket tid på att finna ett typsnitt som gör att texten på fakturan blir lättare att läsa. Alla bokstäver framträder tydligt och vi har noga övervägt vilken information som ska finnas med. Detta tillsammans med den enkla designen gör inte bara att fakturan blir lättläslig, utan också trevligare att se på.

Header invoice