Underlätta vardagen med prisvärd företagsfiber

Vi erbjuder stabila och säkra lösningar till både större och mindre företag. Som ditt. Ring oss på 0770-811 020. Vi hjälper dig gärna.

ikon pokal

Sveriges tredje största fiberleverantör

En halv miljon kunder kan inte ha fel. Nu är vi Sveriges tredje största fiberleverantör.

Prislapp ikon

Alltid driftsäkra och prisvärda lösningar

Vi skapar möjligheter för företag att kommunicera med omvärlden, hitta nya kunder och utveckla sina affärer. På ett alltid driftsäkert sätt.

trygg-ikon

Vårt uppdrag är att skydda ditt uppdrag

Tillsammans skyddar vi ditt företag från digitala attacker. Vi har lösningarna, guiderna och tipsen för ett tryggt och säkert arbetsliv.

Idag är det få som skyddar sig. Det vill vi ändra på.

Gör som andra företag. Välj stabila och säkra lösningar.

Bredband2 ser till att underlätta vardagen för företag runt om i hela Sverige. Prova du också.

Bredband2 är en lyhörd organisation och det är lätt att få hjälp. Dessutom har de ett produktutbud som passar oss. Vi valde Bredband2 för att de kunde leverera det vi ville ha på ett lyhört sätt.

- Neslin Ayhan, Opus Bilprovning

Vi sökte en leverantör som hade förståelse för vår verksamhet, kunde erbjuda prisvärda lösningar och leverera över hela landet. Dessutom skulle de ha en bra och kunnig support.

- Jonas Angel, ThorenGruppen

Vi är väldigt beroende av internet, det är av just den anledning vi har skaffat en redundant lina. Att alltid vara uppkopplade är en självklarhet för oss.

- Monika Nilimaa, Paradox Interactive

  • Bli säker 2020

    Lyssna på när Tess Hamark från Bredband2, tillsammans med säkerhetsutbildaren Karl Emil Nikka från Nikka Systems förgyller din dag med en lättlyssnad säkerhetspodd på 30 minuter.

    Lyssna här
  1. 0
  2. 1