Smidig och trygg företagsfiber som flyter på
Helt vanligt bredband från Bredband2

Smidig och trygg företagsfiber som flyter på.

10 % rabatt i 12 månader - ingen bindningstid!

Vi erbjuder stabila och säkra bredbandslösningar till större och mindre företag. Beställ direkt här eller ring oss på 0770-811 020 så hjälper vi er.

Trustpilots logga och stjärnrankning

Bäst betyg av kunderna.

Vi är stolta över att ha högst betyg på Trustpilot bland de största leverantörerna i Sverige.

Sveriges tredje största fiberleverantör

Sveriges tredje största fiberleverantör.

En halv miljon kunder har valt helt vanligt internet från oss. Därför kallas vi också för Sveriges tredje största fiberleverantör.

Bredband2 har lägst pris på bredband på marknaden.

Alltid driftsäkra och prisvärda lösningar.

Vi skapar möjligheter för företag att kommunicera med omvärlden, hitta nya kunder och utveckla sina affärer. Självklart på ett driftsäkert sätt.

Ibland är det onödigt att krångla till det.

Gör som många andra. Välj stabila och säkra bredbandslösningar.

Bredband2 ser till att underlätta vardagen för företag runt om i hela Sverige. Prova du också.

Bredband2 är en lyhörd organisation och det är lätt att få hjälp. Dessutom har de ett produktutbud som passar oss. Vi valde Bredband2 för att de kunde leverera det vi ville ha på ett lyhört sätt.

- Neslin Ayhan, Opus Bilprovning

Vi sökte en leverantör som hade förståelse för vår verksamhet, kunde erbjuda prisvärda lösningar och leverera över hela landet. Dessutom skulle de ha en bra och kunnig support.

- Jonas Angel, ThorenGruppen

En betydande styrka från Bredband2 har varit deras projektledning där de tillsatte en mycket kompetent projektledare som kunde leda, koordinera och driva Bredband2:s resurser och underleverantörer.

- Svante Renard, Nacka Kommun

På bilden syns en kaffemaskin

Spana in våra företagsguider

Med Bredband2:s guider får du som företagare eller anställd, på ett enkelt sätt, kunskap om allt från jämförandet av bredbandsofferter till digitalisering, nätverk och IT-säkerhet för företag. Se vilka guider som ger dig vad du behöver för tryggare beslut i din arbetsvardag.

Till guiderna
Foto på personer som sitter i lunchrummet och samtalar med växter i förgrunden.

Det här är Bredband2

Vi har försett svenska folket med uppkoppling både hemma och på jobbet sedan 1989. Tack vare det vet vi vad våra kunder efterfrågar mest. Trygg och smidig fiber – inget tjafs, inga konstigheter. Bara helt vanligt internet.

Men vi levererar inte bara stabila fibertjänster. Vi erbjuder givetvis ett stort utbud av telekommunikation och säkerhetslösningar för såväl stora som små företag. Som ditt.

Läs mer om Bredband2