Vi har fyllt på vår lyssnarskara

Många snackar, vi Lyssnar.

Goda nyheter för dig som kund! Under 2018 har vi redan hunnit anställa 17 nya lyssnare som vill vara med på resan att bygga Sveriges bästa telekombolag. Ju fler lyssnare vi har desto bättre kundupplevelser kan vi leverera.

Vill du bli en del av vår lyssnarskara?
Vi söker fortfarande i Malmö:

  • Säljare (även i Stockholm)
  • Account Managers
  • Säljledare
  • Kundtjänstmedarbetare
  • Coachande teamledare
  • Marknadsanalytiker
Säljare

Glöd, passion och en vilja att bli branschens bästa säljare beskriver dig bäst. Du ser möjligheter när de dyker upp och har den retoriska förmågan att få kunden att vilja följa med på resan. Med dina skarpa öron lyssnar du för att ta både kunden, kollegorna och företaget till nästa nivå.

Account managers

Du är full av energi och tar ansvar både för dina egna, dina kollegors och företagets framgångar. Dessutom vet du att det bästa sättet att sälja är att lyssna först. På så sätt bygger du starka relationer till dina kunder.

Säljledare

Känns det spännande att mötas av ett helt nytt, växande team att ansvara för? Då är du rätt person för jobbet som säljledare på Bredband2. Med din energi motiverar du teamet att växla upp till nästa nivå och nå era mål.

Kundtjänstmedarbetare

Vi söker dig som brinner för service och som alltid vill ge det där lilla extra. Du är i början av din karriär och ser chansen att få in en fot på ett spännande företag. Att jobba efter uppsatta mål är något du trivs med och du når dina mål genom att vara driven, engagerad och prestationsinriktad. Dessutom har du en outstanding lyssnarförmåga!

Coachande teamledare

Du är en motivatör med telefonvana som ser fram emot att ta över personalansvaret för ett framgångsrikt team. Med dina erfarenheter balanserar du skickligt mellan att bearbeta både nya och befintliga kunder.Att förmedla denna kunskap till teamet på ett inspirerande sätt är en baggis för dig.

Marknadsanalytiker

Att analysera och undersöka fenomen och trender faller sig naturligt för dig. Din nyfikenhet driver dig till att lyssna och tolka beteendet på marknaden för att vi med hjälp av dina nya insikter ska kunna spetsa erbjudandet till våra kunder.

Välj din webmail