Ohoj, vad kul vi har haft det!

Nu är skattjakten över för den här gången. Stort tack till er som medverkat, peppat och kämpat. Vi kommer kontakta vinnarna via mejl under veckan, så håll utkik.

Vinnarna presenteras på vår Facebooksida fredagen den 22 juni (midsommarafton).

Allt gott!
Skattjaktsteamet på Bredband2

Hissa seglen – det är dags för digital skattjakt!

Javisst, du hörde rätt. Bredband2:s första skattjakt går äntligen av stapeln, närmare bestämt den första juni. Missa inte chansen att lägga vantarna på fantastiska priser såsom en drömresa till ett värde av 17 000:- samt åtråvärda årsprenumerationer på populära tjänster.

Så går det till

Du ska hitta skatten! För att göra det behöver du hitta sex rödmarkerade ord som är placerade i olika digitala kanaler. Orden kan gömmas i text, bild och film. De kan finnas på någon specifik Facebooksida, Instagramprofil, blogg eller hemsida. Samtliga kanaler har anknytning till oss på Bredband2 eller våra samarbetspartners.

Din uppgift är att hitta samtliga rödmarkerade ord för att sedan bilda en fullständig mening av orden. Orden är omkastade, så det krävs lite tankeverksamhet för att bilda rätt mening. Meningen skickar du sedan in som ditt tävlingsbidrag.

För att slippa granska hela internet har du några ledtrådar till hjälp. Vid varje ord du hittar finns även en ledtråd som hintar om var du ska leta efter nästa ord. Men det gäller att ha huvudet på skaft – vissa ledtrådar är klurigare än andra och vissa är en googling bort.

Du vet att du har hittat rätt när du ser en vinröd symbol i form av en nyckel och det rödmarkerade ordet (se exempelbilderna nedan).

Förutom att leta reda på orden och bilda en fullständig mening behöver du även besvara en utslagsfråga.

Så här kan det se ut

Är du redo att tävla? Då kickar vi igång!

Ledtråd 1

Det första ordet hittar du där flödet varit socialt sedan 2004. På ansiktsbokens mest vinröda sida hittar du allt från nöje till senaste nytt inom fiberbranschen.

Pris

Om du skickar in en fullständig mening samt svarar på utslagsfrågan har du chans att vinna något av följande:

 • En drömresa till ett värde av 17 000:-
 • Ett års prenumeration på streamingtjänsten Netflix för hela familjen (värde 1668:-)
 • Ett års prenumeration på e-böcker och ljudböcker hos Nextory (värde 1194:-)

Så lång tid har du på dig

Tävlingen startar den 1 juni 2018 och avslutas den 14 juni 2018. Vinnarna presenteras här på sidan samt vår Facebooksida den 22 juni 2018.

Erbjudande!

Exklusivt erbjudande för dig som deltar i skattjakten! Nu kan du lyssna obegränsat på ljud- och e-böcker i tre månader till halva priset hos Nextory.

Använd kampanjkoden: Skattjakt
Ta del av ditt erbjudande här

Här skickar du in ditt bidrag

 • Max ett bidrag per person.

Här kan du läsa om vilka villkor som gäller för deltagande i tävlingen.

 • De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen samt i marknadsföringssyfte. I samband med publicering av tävlingens vinnare kommer namn och efternamn att publiceras på såväl Bredband2:s webbsida som sociala medier. Om du begär rättelse av felaktiga personuppgifter eller önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter ber vi dig att kontakta oss på skattjakten@bredband2.se.
 • Vid godkännande av Tävlingsvillkoren ges ditt samtycke till personuppgiftsbehandling enligt ovan. Notera att vårdnadshavares samtycke till personuppgiftsbehandling krävs för deltagare under 18 år.
 • Ansvarig för tävlingen är:
  Bredband2 AB, Box 557, 201 25 Malmö
 • Vid deltagande i tävlingen måste du vara bosatt i Sverige samt godkänna reglerna för tävlingen. Observera att deltagare under 18 år måste ha vårdnadshavares godkännande för att delta i tävlingen.
 • Vinnarna utses av en jury bestående av Bredband2:s varumärkesteam. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.
 • Priset är personligt och kan ej överlåtas till annan person.
 • Vinnarna blir informerade personligen via e-post. Vinnarna kommer också att med för- och efternamn publiceras på internet. Är vinnaren under 18 år kontaktas vårdnadshavaren. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och redovisas av vinnaren själv.
 • Anställda vid Bredband2 eller deras närmast anhöriga kan inte vinna tävlingen.
 • Vinnaren av skattjaktens förstapris erhåller ett presentkort hos resebyrån Ticket till ett värde av 17 000:-. Vinnaren av skattjaktens andrapris erhåller ett presentkort hos Netflix till ett värde av 1668:-. Vinnaren av skattjaktens tredjepris erhåller ett presentkort hos Nextory till ett värde av 1194:-.
 • Bredband2 förbehåller sig rätten att vid behov ändra tävlingsvillkoren eller avbryta tävlingen.