Antiviruspaket

Surfa tryggt med vårt prisbelönta säkerhetspaket!

Antivirus, bankskydd och mycket mer för upp till sju enheter.

Just nu första månaden gratis!

   Antivirus

Antivirus, bankskydd och så mycket mer

Med SAFE från F-Secure skyddar du dig själv och familjen

Vårt Internet Security-paket SAFE från prisbelönade F-Secure skyddar hela familjen mot virus, trojaner och skadlig programvara – för endast 49 kr i månaden.

Säkerhet på nätet är en allt viktigare fråga bland våra kunder. Vi ser det som vår främsta uppgift att lyssna på våra kunders önskemål – och därför erbjuder vi ett smidigt och pålitligt skyddspaket till ett av marknadens lägsta priser.

Du kan välja vårt säkerhetspaket oberoende av vilken bredbandsleverantör du har – och med bara en månads uppsägningstid kan du lugnt prova vårt paket utan att binda upp dig någon längre period.

Trygghet online har
aldrig varit så enkelt

För bara 49:- i månaden kan du nu få SAFE från F-Secure, där allt detta ingår:

 • Internet Security för upp till sju enheter
 • Antivirus och skydd mot trojaner
 • Surf- och bankskydd: Säkert surfande och bankärenden på nätet
 • Föräldrakontroll: Skydda dina barn online
 • Stabilt och säkert skydd utan att störa användarupplevelsen
 • Frihet att välja vilken bredbandsleverantör du vill
 • Ett skydd som funkar för PC, Mac, Android, iPhone och iPad.
 • En lösning som är flerfaldigt topprankad av oberoende tester.

Internet Security för upp till sju enheter

Mobilerna, datorn och plattan – allihop kan du nu enkelt skydda från virus, trojaner, ransomware, annonsprogram, keyloggers, spionprogram och andra skadeprogram. I vårt antiviruspaket ingår skydd för upp till sju enheter.

Surf- och bankskydd

Med vårt säkerhetspaket är du skyddad från webbsidor som sprider skadligt innehåll. Bankskyddet anger om du är på en säker bankwebbplats och skyddar anslutningen så att du kan göra dina bankärenden i en trygg miljö.

Föräldrakontroll

Med familjeregler som tidsgränser, appkontroll, innehållsblockering och Finder har du som förälder möjlighet att skydda dina barn online.

Spela tryggt med stabil prestanda

Skyddet är utformat för att inte göra din dator långsam. Med spelläget kan du utnyttja hela din dators kraft för spelande så att du får en stabil prestanda utan att behöva stänga av din säkerhet.

Gäller alla enheter

Säkerhetspaketet från Bredband2 skyddar upp till 7 enheter i ett enda abonnemang. Dessutom gäller vårt skydd för såväl PC och Mac som Android, iPhone och iPad.

Hitta din telefon

Nu kan du hitta din borttappade Android- eller iOS-telefon med Finder. Du har även möjlighet att låsa och radera data på din Android-telefon genom att fjärransluta.

Nätverksskydd

Nätverksskyddet kontrollerar säkerheten för alla nätverk som du ansluter till. Det skyddar dig oavsett om du är hemma eller på ett kafé och använder en Wi-Fi hotspot.

 

Så beställer du

Så går beställningen till

 1. Du beställer vårt Antiviruspaket från F-Secure via vår beställningssida eller genom att kontakta vår kundtjänst på 0770 – 811 000.
 2. När du lagt din beställning får du en orderbekräftelse från oss till den e-postadress du registrerade vid beställningen.
 3. Därefter får du ytterligare ett mail med information om hur du installerar antivirus-programmet. För att underlätta installationen är det bra om du skriver ut mailet eller antecknar licensnyckeln som medföljer. F-Secure hjälper dig avinstallera ditt gamla antivirusprogram innan installationen börjar.