Jobba hos oss

Spontanansökningar

Vad roligt av att du är intresserad av att arbeta hos oss! Bredband2 är företaget som lyssnar. På kunderna, på sina anställda och på omvärlden. Ett företag som befinner sig i teknikens framkant och vars vision är att utmana omvärlden i snabb, pålitlig och trygg kommunikation. Bredband2 är en av Sveriges största leverantörer av fiberaccesser till företag, organisationer, fastighetsägare och konsumenter.

Vi befinner oss i en expansiv fas och därför letar vi ständigt efter nya talanger till våra olika avdelningar och kontor. Du är välkommen med din spontanansökning!

Kontakt

Skicka ett mail till:

saljjobb@bredband2.se för jobb inom sälj.
jobba@bredband2.se för övriga jobbmöjligheter.

Bredband2 erbjuder användarvänliga kommunikationstjänster som Internet, telefoni, datacenter och mobilt bredband till privat- och företagskunder. Vi fokuserar på framtidens teknologi och är Sveriges tredje största leverantör av internetaccess baserat på optisk fiberteknik med över 200 000 bredbandskunder. Vår snabbhet och goda lyssnarförmåga leder till kundnära relationer där rätt anpassade kommunikationslösningar ger en tryggare vardag.

Bredband2 är en arbetsplats som präglas av respekt, engagemang och drivkraft. För oss är det viktigt att ta tillvara på den kompetens som finns inom företaget och låta våra anställda få möjlighet att utvecklas. Det är då vi kan accelerera och skapa lösningar och kundupplevelser som vinner på marknaden.

Just nu söker vi

  • Säljare – Malmö
  • Nätverkstekniker – Malmö

Läs mer om tjänsterna och ansök här

Välj din webmail