Jobba hos oss

Vill du bli en del av vår lyssnande skara?

Vad roligt, välkommen.

På Bredband2 präglas vardagen av ständig utveckling ihop med kompetenta kollegor. Genom att lyssna ser vi till att våra medarbetare utvecklas såväl i sina arbetsuppgifter och roller som på ett personligt plan.

Vi vet att det är våra medarbetares värdefulla arbete som är grunden till vår framgång, därför visar vi uppskattning gentemot varandra. Tillsammans uppmärksammar vi kollegor som utmärker sig under året och arrangerar löpande aktiviteter för att alla medarbetare ska trivas och må bra.

I vår gemenskap är alla välkomna och vi behandlar varandra med respekt. Vi strävar tillsammans mot gemensamma mål för att skapa en roligare och mer meningsfull vardag.

Vill du bli en del av Bredband2? Välkommen med din ansökan! 

Lediga tjänster

Account manager

Sök tjänsten som Account manager.

Varför ska du jobba hos oss?

Utveckling

Vi tror på människor med drivkraft och hjälper dem gärna på vägen mot nya kunskaper och befattningar. Många av våra ledare har någon gång börjat i vår kundtjänst för att sedan jobba sig uppåt i organisationen.

Uppskattning

För oss är det viktigt att varje medarbetare känner sig sedd och uppskattad. Bland annat utser vi tillsammans Månadens Lyssnare – en prestigefylld utmärkelse där kollegorna får nominera varandra för att uppmärksamma de som gjort det lilla extra för våra kunder och kollegor.

Gemenskap

På Bredband2 lägger vi stor vikt vid att ta hand om våra anställda och är stolta över vårt företagsklimat. Hos oss är alla välkomna och som ny medarbetare tas du emot i gemenskapen med öppna armar.

Vad får du av oss?

Vi vet att nöjda medarbetare mår bättre. Därför erbjuder vi vår personal flera olika förmåner, både för det egna välmåendet och för gemenskapen på företaget. Nedan ser du några av de återkommande inslag som är en del av vår vardag.

Våra förmåner

Friskvård

För att du som medarbetare ska må bra både fysiskt och psykiskt har vi ett generöst friskvårdsbidrag som du kan nyttja.

Tjänstepension och försäkringar

Vi vill att du ska känna dig trygg och må bra hos oss. Därför har vi både tjänstepension, försäkringar och stöd för ditt långsiktiga välmående.

Förmånsportal

Fylld med förmåner och erbjudande som passar just dig. Nyttja ditt friskvårdsbidrag genom ett stort urval friskvårdsaktiviteter och shoppa med hundratals unika rabatter inom fritid, nöje, resor med mera.

Kul tillsammans

Gemenskap är något vi värderar högt, därför arrangerar vi AW varannan månad och två stora kickoffer per år.

Har du frågor?

Skicka ett mail till:

[email protected] för jobb inom sälj.
[email protected] för övriga jobbmöjligheter.

Välj din webmail