Foto på himmel och tak i malmö

Om Bredband2

Helt vanligt internet sedan 1989

Vi har försett svenska folket med uppkoppling både hemma och på jobbet sedan 1989. Tack vare det har vi sett vad våra kunder efterfrågar mest: Internet som är tryggt, smidigt och helt utan krusiduller. För faktum är att det bara ska funka. Det är ju bara helt vanligt internet. 

Som Sveriges tredje största fiberleverantör ser vi till att en halv miljon människor kan surfa, streama och roa sig på ett tryggt sätt i sin egen takt. Men vi är inte klara än, för det är vårt uppdrag att ge en smidig och trygg digital vardag till alla.

Betala endast för det du behöver

Vi fokuserar på att leverera avskalade, effektiva tjänster till låg kostnad. Du bestämmer själv om du vill beställa tilläggstjänster som router, antivirus, streaming eller möjligheten att få din faktura hemskickad i brevlådan.

Genom att endast leverera det du som kund faktiskt efterfrågar kan vi hålla våra priser nere och erbjuda bra tjänster till låg kostnad.

Välkommen till vännerna på Bredband2!


Bolagsinformation

Bredband2 i Skandinavien AB (publ) grundades 1989 och har cirka femtusen aktieägare. Aktien handlas på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet BRE2. Certified adviser är Redeye.

Bredband2 i Skandinavien AB
Organisationsnummer:
 556346-9062

Bredband2 AB
Organisationsnummer:
 556424-8747
Styrelseordförande: Anders Lövgren
Verkställande direktör: Daniel Krook
Revisor: EY, med auktoriserade revisorn Fredrik Lundgren som ansvarig

Kontaktuppgifter:

Postadress:
Bredband2 AB
Box 557
201 25 Malmö

E-post: helpdesk@bredband2.se