Om Bredband2

Om Bredband2

Leverantören som lyssnar

Bredband2 är en etablerad leverantör av datakommunikation och säkerhetslösningar. Som Sveriges tredje största fiberleverantör ser vi till att 500 000 kunder kan ta del av internets möjligheter. Vi erbjuder pålitliga och snabba tjänster till både företag och privatpersoner, med ett engagemang som särskiljer oss från andra aktörer på marknaden.

Välkommen till leverantören som lyssnar.

Vi säljer inte bara bredband – vi levererar möjligheter

Det är åtminstone så vi ser på saken. För oss handlar relationen till våra kunder om så mycket mer än att leverera stabila tjänster. Vi vill skapa möjligheter att kommunicera med omvärlden, att underhålla sig själv och andra samt att skaffa ny kunskap. Vi tror på hållbar digitalisering och ett samhälle som fungerar bättre och enklare, för alla.

Genom att vara lyhörda för vad som händer på marknaden och vad du som kund efterfrågar kan vi erbjuda relevanta tjänster av hög kvalitet som håller för framtiden.

Vår filosofi

Många snackar, vi lyssnar.

På Bredband2 lyssnar vi – på varandra, på våra kunder och på omvärlden. Det gör vi för att kunna erbjuda dig som kund vad du verkligen vill ha.

Genom att hålla all vår supportverksamhet inom företaget och ständigt arbeta med att förbättra kundupplevelsen ser vi till att våra kunder får bästa möjliga service.

Betala endast för det du behöver

Vi fokuserar på att leverera avskalade, effektiva tjänster till låg kostnad. Du bestämmer själv om du vill beställa tilläggstjänster som router, antivirusskydd eller möjligheten att få din faktura hemskickad i brevlådan.

Genom att endast leverera det du som kund faktiskt efterfrågar kan vi hålla våra priser nere och erbjuda bra tjänster till låg kostnad.


Bolagsinformation

Bredband2 i Skandinavien AB (publ) grundades 1989 och har cirka femtusen aktieägare. Aktien handlas på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet BRE2. Certified adviser är Redeye.

Bredband2 i Skandinavien AB
Organisationsnummer:
 556346-9062

Bredband2 AB
Organisationsnummer:
 556424-8747
Styrelseordförande: Anders Lövgren
Verkställande direktör: Daniel Krook
Revisor: EY, med auktoriserade revisorn Fredrik Lundgren som ansvarig

Kontaktuppgifter:

Postadress:
Bredband2 AB
Box 557
201 25 Malmö

E-post: helpdesk@bredband2.se