Varning för phishing-mail

Publicerat:09 dec, 2015

Vi vill informera våra kunder om att det just nu florerar ett så kallat phishing-mail där Bredband2 anges som avsändare. Vi är inte avsändare till detta mail och uppmanar er som fått detta mail att inte inte lämna in några uppgifter. Phishing-mailet innehåller följande:

Vänligen notera att vi nyligen gjorde vissa uppgradering på vår databas. Under uppgraderingen fanns en ovanlig svarar kod från din e-post adress begär för avaktivering. Kontrollera att avaktivera eller hålla din e-postkonto aktiv.

För att kontrollera / bekräfta att du e-post identitet, Du ska lämna följande uppgifter;

Bekräfta din e-IDENTITET NEDAN Förnamn:__________ Efternamn:______________ E-post Användarnamn: _________ Epost lösenord:_________________ Kontofrånkoppling: ______________ (ange ja till avaktivera. Nej för att behålla aktiv) Anledning till Deaktivering _____________ (om ja)

Varning!!! i ett misslyckande att kontrollera ditt e-postkonto inom 48 timmar på mottagandet av denna underrättelse, kommer ditt konto automatiskt deaktiveras

Tack för att du använder Bredband2 Webmail! varning kod: ASPH8B02AXV

Vänliga hälsningar, Webmail tjänst Team Management. ABN 33 Alla rättigheter reserverade.

Hälsningar,

Vi på Bredband2