Bredband2 kopplar upp efterlängtad folkfest

Publicerat: 13 maj 2022

Ladda ned pressmeddelande på knappen nedan.

Ladda ned pressmeddelande

Big Slap arrangerar sitt största evenemang någonsin i Malmö efter tre års uppehåll till följd av Covid-19. I samband med det kliver Bredband2 in som huvudpartner och förser den efterlängtade festivalen med uppkoppling.

– Törsten efter evenemang som Big Slap är enorm. Pandemin satte stopp för den här typen av arrangemang, men nu när samhället äntligen har öppnat upp igen ser vi verkligen fram emot att förse festivalen med internet och bidra till en minnesvärd upplevelse för alla besökare, säger Marko Rajkovic från Bredband2.

Ett bra samarbete med Bredband2 och en stabil uppkoppling är två viktiga faktorer för att festivalen ska gå i hamn, menar Ali Eftekhari från Big Slap.

– Big Slap är extremt glada att inleda samarbete med den lokala internetleverantören Bredband2. Detta samarbete är av stor vikt för oss eftersom nätverket är en viktig pusselbit i festivalens uppbyggnad. Samarbetet känns som handen i handsken då båda bolagen brinner för att lyfta Malmö i olika sammanhang. Att få med en sådan kvalitativ partner till projektet gör att vi nu kan säkra upp allt nätverk till 100 % för all infrastruktur som krävs för ett arrangemang i denna kaliber, säger Ali Eftekhari från Big Slap.

Nytt för i år är att Big Slap äger rum på Nyhamnen i Malmö. Den nya spelplatsen gör att fler kan ta del av festivalen och siktet är inställt på 80 000 besökare. Något som är fullt möjligt då festivalen numer välkomnar alla över 13 år och bjuder på dragplåster som Justin Bieber, Black Eyed Peas och Newkid. Bredband2 kommer finnas på plats under hela festivalen den 5-6 augusti.

Klicka här för att köpa biljett till Big Slap 2022.

För mer information, kontakta:

Marko Rajkovic, Marknadsstrateg, Bredband2

marko.rajkovic@bredband2.se

+46 40-621 97 39