Bredband2 erbjuder streamingtjänsten Viaplay

Publicerat: 2 december 2021

Med start i december kommer såväl nya som befintliga kunder hos internetleverantören Bredband2 att erbjudas streaming av film, tv-serier och sport genom Viaplay. Tjänsten lanseras i en tid då efterfrågan på kvalitativ underhållning ökat.  

Nu erbjuder Sveriges tredje största fiberleverantör, Bredband2, streamingtjänsten Viaplay som en del av företagets tjänster. Såväl nya som befintliga kunder ska kunna beställa Viaplay genom Bredband2 för att streama tv-serier, sport och film. Fokus kommer att ligga på Viaplays populära Film & Serie-paket samtidigt som befintliga kunder enkelt kan uppgradera till övriga Viaplay-paket med premiumsport i världsklass.

– Allt fler konsumenter ser streaming som ett naturligt komplement till traditionell TV, och vi har länge sett streaming som en naturlig breddning av vårt utbud gentemot bredbandskunderna. Viaplay var ett självklart val av samarbetspartner för oss nu när vi beslöt att ta steget, och vi ser mycket fram emot att erbjuda våra gemensamma kunder det här mervärdet till sin uppkoppling, säger Bredband2:s VD Daniel Krook.

Att kunna erbjuda streaming går hand i hand med Bredband2:s vision om att internet ska vara en bra plats för alla som vill vara, göra och uppleva saker tillsammans.

– Det känns glädjande och spännande att Bredband2 väljer att satsa på Viaplay som streamingtjänst. Tillsammans med en framåtlutad bredbandsleverantör som Bredband2 så kompletterar vi varandra väl i våra gemensamma tillväxtambitioner, säger Johan Martis, Head of Wholesale SE på Nordic Entertainment Group. 


För ytterligare information:

Daniel Krook, Verkställande Direktör, Bredband2 i Skandinavien AB (publ), +46 (0) 70 699 56 60

Bredband2 är en etablerad tjänsteleverantör som vänder sig till både företag och privatpersoner. Som Sveriges tredje största fiberleverantör erbjuder de datakommunikation, telefoni, IT-säkerhet, nätverkstjänster och streaming till en halv miljon kunder. Bredband2 grundades år 1989 av Daniel Krook.