Vi byter faktureringspartner

Publicerat: 10 november 2023

Under första kvartalet av 2024 kommer samtliga fakturor att börja skickas ut via Billogram. Här är allt du behöver veta!

Vad är Billogram?  

Billogram är ett modernt, smidigt och användarvänligt sätt för dig att motta och betala dina fakturor. Du får möjlighet till en enkel överblick och administration. Dessutom kan du skriva till oss från din digitala faktura.

Behöver jag göra något? 

Du behöver inte göra något! Men det finns ett par grejer som kan vara bra att ha koll på: 

  • Dina fakturor kommer att få ett nytt utseende

  • Bytet till Billogram betyder även att vi får nytt bankgiro-nummer. Det nya bankgironumret kommer att stå på din första faktura från Billogram. 

Detta gäller om du har: 

Pappersfaktura  
Du betalar till ett nytt bankgiro-nummer. Det nya bankgironumret kommer att stå på din första faktura från Billogram. Får du din faktura på posten idag blir det i övrigt inga förändringar, förutom att din faktura kommer att ha ett annat utseende.

E-postfaktura 
Du kommer att få din faktura till din mejl precis som vanligt, men med skillnaden att den är interaktiv. Det betyder att du kan se direkt på din faktura när du har betalat den, samt eventuella ändringar. Du kan även skriva till oss från din digitala faktura. Avsändare kommer framöver att vara system@billogram.com med ämnesraden "Din faktura (#fakturanummer)"

Betalar du manuellt kommer det nya bankgirot att stå på din faktura.

Autogiro/e-faktura 
Du behöver inte göra något för att det ska fungera med Billogram. Det medgivande för autogiro- och/eller e-faktura du har registrerat hos oss kommer att flyttas över till Billogram utan konstigheter och fortlöpa som vanligt. 

I samband med bytet lanserar vi även Swish som betalsätt för privatkunder.

Du hittar mer information om Billogram samt vanligt förekommande frågor här.