Delårsrapport januari - mars 2016

Publicerat: 28 april 2016

Bredband2 har släppt Delårsrapporten för januari - mars 2016

Ladda ner delårsrapporten för januari - mars 2016

Kort om Bredband2:”Vi utmanar omvärlden i snabb, pålitlig och trygg kommunikation.”Bredband2 erbjuder användarvänliga kommunikationstjänster som Internet, telefoni, datacenter och mobilt bredband till privat- och företagskunder. Bolaget fokuserar på framtidens teknologi och är Sveriges tredje största leverantör av internetaccess baserat på optisk fiberteknik med över 160 000 bredbandskunder. Vår snabbhet och goda lyssnarförmåga leder till kundnära relationer där rätt anpassade kommunikationslösningar ger en tryggare vardag.Bredband2 i Skandinavien AB (publ) grundades 1989 och har cirka fyratusen aktieägare med notering __på Nasdaq OMX Stockholm. Certified adviser är Remium.