Foto på laptop vid bord intill ett fönster

Nyheter

Flaggningsmeddelande

Publicerad: 2 maj 2017
Kategori:

Joachim Landhager, försäljningschef i Bredband2 AB har förvärvat 280 000 aktier i Bredband2 i Skandinavien AB (publ), noterat på First North (BRE2). Joachim Landhagers totala aktieinnehav uppgår efter köpet till 1 280 000 aktier motsvarande ca 0,18% av röste- och kapitalandelen i bolaget.

Läs hela inlägget

Flaggningsmeddelande

Publicerad: 2 maj 2017
Kategori:

Rolf Johansson, styrelseledamot i Bredband2 i Skandinavien AB (publ) har via bolag förvärvat 1 000 000 aktier i Bredband2 i Skandinavien AB (publ), noterat på First North (BRE2). Rolf Johanssons totala aktieinnehav (privat och bolag) uppgår efter köpet till 2 000 000 aktier motsvarande ca 0,29% av röste- och kapitalandelen i bolaget.

Läs hela inlägget

Gick du på vårt aprilskämt?

Publicerad: 3 april 2017
Kategori: ,


Den första april gick vi ut med att vi skulle lansera en ny exklusiv tjänst Senior Rådgivare Deluxe till våra kunder. En personlig rådgivare som är tillgänglig dygnet runt och hjälper dig med allt ifrån tekniska problem till att bli proffs på CS-GO. 

Läs hela inlägget

Bredband2 lanserar Senior Rådgivare Deluxe!

Publicerad: 1 april 2017
Kategori: ,

Bredband2 kommer från och med idag att erbjuda sina privat och företagskunder möjligheten att kostnadsfritt få en Senior Rådgivare Deluxe. Bredband2 arbetar aktivt och långsiktigt för att bli ledande i kundupplevelse på marknaden och har tagit fram en tjänst som ska ge kunden en upplevelse utöver det vanliga.

Läs hela inlägget