Företagsnätverk

När din uppkoppling är affärskritisk

Lokalt nätverk

Lokalt

Fast nätverk

Behöver du ett eget lokalt nätverk som fungerar helt utan krångel? Möter ni ökade krav från användarna på kapacitet och applikationer? Är det svårt för IT-avdelningen att hinna med? Bredband2 har lösningarna på detta.

Trådlöst nätverk

Trådlöst nätverk är ett praktiskt tillägg för företag där medarbetarna behöver en smidig uppkoppling på kontoret eller kanske bara i konferensrummet. Det är också bra om du har tillfälliga medarbetare, konsulter eller besökare som behöver komma ut på nätet.

VPN

VPN

När säkerheten är viktig

Koppla ihop kontoren, anslut till ett säkert kontorsnätverk eller koppla upp företaget mot andra Molnleverantörer med garanterade SLA-avtal.

Läs mer

Remote Access

Anslut till ert företagsnätverk från Internet. Absolut nödvändigt för t ex utesäljare, arbete hemifrån och annan personal som behöver tillgång till externa resurser från Internet.

Cloud VPN

Med Bredband2 Cloud VPN skapar vi en privat anslutning med garanterat SLA mellan tex Microsoft Azure-datacenter och Amazon AWS. Det innebär att ni kan få samma förutsättningar för tjänsterna där som om ni hade ett datacenter i egen regi.

Kontakta en företagsrådgivare

Ring 0770 - 811 020 eller klicka på knappen och lämna ditt telefonnummer så ringer en rådgivare upp dig.

Välj din webmail

Kontakta en företagsrådgivare