• Vi fann varandra direkt och kände att ni tog er tid och lyssnade, förstod våra behov och utmaningar”

    – Henrik Krantz, VD för AF-Bostäder
  • ”Vi upplever att vi och våra kunder får en väldigt bra och snabb kundservice”

    – Kjell Ehrlin, förvaltare ByggVesta
  • ”Bredband2 var leverantören som fick mest beröm och minst klagomål på sig”

    Björn Cederslätt – vicevärd Brf Elisetorp, 390 hushåll.

Fiber till er Bostadsrättsförening

Internet spelar idag en vital roll i våra liv och många funktioner i vår vardag kräver en internetanslutning. Därför är det viktigt att internetuppkopplingen är snabb, pålitligt och stabil. Det ska gå snabbt att uträtta bankärenden, streama HD-filmer, svara på mail och använda sociala medier, oberoende av hur många personer som använder sig av uppkopplingen i hushållet

Höga krav på internetanslutningen kräver höga krav på infrastrukturen. Troligen har Er bostadsrättsförening redan ett fastighetsnät av något slag idag. Antingen via kopparnät eller via uttaget för kabel-TV. Dessa lösningar för internet är dock inte alltid den mest gynnsamma för det enskilda hushållet.

Om ni som bostadsrättsförening vill erbjuda era medlemmar ett snabbare, stabilare och betydligt mer prisvärt internetalternativ bör ni uppgradera ert befintliga nät och teckna ett avtal för en gruppanslutning med en tjänsteleverantör. På så sätt ser ni till att erbjuda era boende en hög boendestandard och en möjlighet att göra stora enskilda besparingar. Dessutom kan ni som bostadsrättsförening via internetanslutningen installera flera andra funktioner såsom porttelefoni och bokningssystem.

Snabbast i test!

Bredband2 är den första och enda leverantören någonsin att leverera en snitthastighet på över 100 Mbit/s för att ta emot data, detta enligt Internetstiftelsens rapport med sammanställning av Bredbandskollens mätningar för hela 2016. Även när det gäller skickad data hamnar Bredband2 i topp och dessutom är Bredband2 snabbast vad gäller svarstider, 7 år i rad.

Många snackar. Vi lyssnar.

Förutom framtidssäker uppkoppling och Sveriges snabbaste bredband erbjuder vi dedikerade medarbetare som finns här för att lyssna på dig. På Bredband2 lägger vi stor vikt vid att lyssna på våra kunder, på varandra och på omvärlden för att kunna erbjuda marknadsledande tjänster och produkter. Vår kundtjänst har öppet varje dag, året runt, för att lyssna på dig om du skulle stöta på problem eller vilja lägga till ytterligare tjänster.

För prisuppgifter är ni varmt välkomna att lämna en intresseanmälan eller ta kontakt med våra rådgivare:

Per Wellton
Tel: 040 – 621 97 34

per.wellton@bredband2.se

Axel Hellberg
Tel: 040 – 628 07 06

axel.hellberg@bredband2.se