6 tips på sommarläsning hos Nextory

Publicerad: 23 maj 2018

Kom i sommarform med 60 dagar gratis abonnemang hos Nextory. Ta del av tiotusentals e-böcker och ljudböcker, direkt i surfplattan eller mobilen. Tillsammans med Nextory har vi dessutom tagit fram sex härliga boktips att frossa i under sommarledigheten.

Vill du ta del av erbjudandet? Prova gratis här!

Gör så här:

  1. Ange koden: bredband2

  2. Skapa ett konto med din mejladress och välj ett lösenord.

  3. Ladda ner Nextorys app, lyssna och läs i din smartphone eller surfplatta.

Erbjudandet gäller endast nya Nextorykunder. Ingen bindningstid!
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Nextorys kundservice: kundservice@nextory.se eller på 08-411 17 15.

Framgångsboken

Av Alexander Pärleros

Med avstamp i Framgångspodden har Alexander Pärleros utgivit en bok där han skildrar sin resa mot ett framgångsrikt liv. Här får du även ta del av tips och trix som berör hur du kan använda visualisering som framgångsfaktor, hur du optimerar tid, målsättning och förhandling samt hur du stärker din självkänsla och hanterar motgångar.

Du är inte ensam

Av Joakim Lundell

Nu är uppföljaren till Joakim Lundells Monster äntligen här. Du är inte ensam tar vid där förra boken slutade, men denna gång med fokus på hur det är att leva med diagnoserna Aspergers syndrom och ADD. Följ med bakom kulisserna under pranksen på YouTube och inspelningen av reality-tv.

Fuckboy

Av Cecilia Salamon

Sveriges egen Carrie Bradshaw kommer här med en banbrytande, kaxig, smart och underhållande guide till nätdejting och dejtingappar. Sannerligen en bok som tagit dejtingkulturen med storm.

Oxen: Den frusna elden

Av Jens Henrik Jensen

En deckare om den danske krigsveteranen Niels Oxen. Boken blev läsarnas favorit 2017 och blev en stor hit i både Danmark och Tyskland.

Så lärde jag mig att älska min kropp

Av Linda-Marie Nilsson

Så lärde jag mig att älska min kropp är en peppande självhjälpsbok med inspirerande krydda för att hjälpa fler att älska sig själva. I boken delar Linda-marie Nilsson med sig av egna erfarenheter, men också en hel del tips för hur man hittar rätt kläder och hanterar kroppshat på nätet.

Tystnaden

Av Dean Koontz

Nu är den här – Tystnaden! Dean Koontz har äntligen kommit med en ny, vass thrillerserie som kretsar kring FBI-agenten Jane Hawk.