Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av matnyttiga tips och tricks för att navigera på nätet. Missa inte heller våra exklusiva erbjudanden och kampanjer!

Nästan klar! För att slutföra prenumerationen måste vi bekräfta din e-postadress. Klicka på länken i e-postmeddelandet vi skickade dig
Foto på laptop vid bord intill ett fönster

Blogg

Det senaste från Bredband2

Avsnitt 24: Skaffa (kanske) en VPN-tjänst

Publicerad: 05 jul, 2019
Kategori:
Bli säker podden

Äntligen är det dags att prata om VPN! Vad är det bra för, när skyddar det och vilka är de vanligaste missuppfattningarna kring dess funktion? Lyssna på veckans avsnitt av Bli säker-podden!

Läs hela inlägget

Avsnitt 22: Mobilrelaterad krisberedskap (och krabbor)

Publicerad: 21 jun, 2019
Kategori:
Bli säker sommarbild

Tidigare under veckan fick en av landets största mobiloperatörer en omfattande driftstörning. Med anledning av denna incident dedikerar Nikka och Tess veckans avsnitt till krisberedskap utifrån ett mobilperspektiv. 

Läs hela inlägget

Avsnitt 21: Det missförstådda hänglåset

Publicerad: 14 jun, 2019
Kategori:
Bli säker podden

Vad betyder egentligen hänglåset i adressfältet? Vilka är de vanligaste missförstånden? Det är något som Nikka och Tess diskuterar i veckans avsnitt av Bli säker-podden. 

Läs hela inlägget

Avsnitt 20: Nya säkrare IOS och Mac OS

Publicerad: 07 jun, 2019
Kategori:
Bli säker podden

Tidigare under veckan gick Apples årliga utvecklarkonferens (WWDC) av stapeln. Den bjöd på en hel del säkerhetsnyheter varav de viktigaste presenteras i veckans avsnitt av Bli säker-podden. Missa inte det!

Läs hela inlägget

Avsnitt 19: Den bästa chattappen

Publicerad: 01 jun, 2019
Kategori:
Bli säker podden

Vilken är den bästa chattappen för mobil och dator? I veckans poddavsnitt korar Nikka och Tess vinnaren och förklarar varför den är så bra.

Läs hela inlägget