Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av matnyttiga tips och tricks för att navigera på nätet. Missa inte heller våra exklusiva erbjudanden och kampanjer!

3 intressanta böcker du bör läsa i höst – Bredband2:s bokrecensent tipsar

Publicerad: 30 sep, 2020
Kategori:

Det finns alltid tid över för en bra e-bok! Det tycker åtminstone vår kollega Rasmus som är en riktig bokslukare. Här delar han med sig av sina tre favoriter just nu.

Scythe

Författare: Neal Shusterman

I den här boken riktas fokus mot teknisk utveckling. Handlingen utspelar sig i en ganska nära framtid där tekniska framsteg har gjort att all sjukdom och död är utrotad. Den väl ansedda gruppen med namnet Schytes har tilldelats uppdraget att se till att jorden inte blir överbefolkad — det innebär att Schytes varje år måste döda ett bestämt antal av sina medmänniskor. En fascinerande och tankeväckande bok.

Hemligheten

Författare: Egil Linge och Dan Josefsson

Boken för dig som gillar psykologi på ett lite lättare sätt. Den handlar om mänskliga relationer och kärleksrelationer med utgångspunkt i John Bowlbys anknytningsteori, en teori som enkelt förklarat handlar om hur vi som barn knyter an till våra föräldrar och andra vuxna i vår närhet. En lättläst bok med hög grad av igenkänning.

Ålevangeliet

Författare: Patrik Svensson

Detta är en personlig berättelse om världens mest gåtfulla fisk. Men också om författarens uppväxt och relation till sin far. Navet i berättelsen är att de brukade fiska ål tillsammans. Faktum är att det finns många myter förknippat med ål, och boken tar upp några av dessa. Även om man inte har ett stort intresse för ålar så bjuder författaren på många intressanta fakta. En väldigt personlig och poetiskt skriven bok som vann Augustpriset år 2019 i den facklitterära klassen.

Varför inte inleda hösten med 60 dagars gratis abonnemang hos Nextory? Då kan du ta del av tiotusentals e-böcker och ljudböcker, direkt i surfplattan eller mobilen.

Vill du ta del av erbjudandet? Prova gratis här!

Gör så här:

  1. Ange koden: 

    bredband2

  2. Skapa ett konto med din mejladress och välj ett lösenord.

  3. Ladda ner Nextorys app, lyssna och läs i din smartphone eller surfplatta.

Erbjudandet gäller endast nya Nextorykunder. Ingen bindningstid!

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Nextorys kundservice: kundservice@nextory.se eller på 08-411 17 15.

Dela med dina vänner