Nya inlägg

TävlingGaming

Tävlingsvillkor Instagram: Dreamhack Summer

Tävlingen äger rum på vår Instagram och avslutas den 16 Maj. För att ha chansen att vinna behöver du göra följande:  Gilla tävlingsinlägget Följ Bredband2 på Instagram Tagga den personen du vill ta med till Dreamhack Svara rätt på frågan: "Vad heter den gråa vargen Geralts adopterade dotter?”
8 maj 2024
Tips & Trix

Felsökningsguide vid dålig uppkoppling

När nätverket börjar strula börjar det bubbla i kroppen av irritation och vilja att dra ut sitt hår. Men ta det lugnt! Många gånger är det något som du hyfsat snabbt kan lösa själv. Gamingproffset och techinfluencern WGranaten har samlat sina bästa tips på hur du kan optimera ditt nätverk!
29 apr. 2024
Upptech Framtiden

Hur är det att vara kvinna i techbranschen?

I samband med rapporten Unga Kvinnor och Tech och vårt stipendium Upptech Framtiden vill vi ta tillfället i akt och belysa en av våra fantastiska kvinnor inom tech, och höra hennes perspektiv om hur det är att vara kvinna i en bransch som till största delen består av män.
27 mars 2024
Upptech Framtiden

Så tycker unga kvinnor om techbranschen!

IT/techbranschen består till största delen av män. Varför är det så få kvinnor som söker sig till tech-branschen, och vad behövs för att de ska göra det? I den här artikeln sammanfattar vi några punkter från rapporten “Unga kvinnor och Tech”.
11 mars 2024
Upptech Framtiden

Möt en vinnare av Upptech Framtiden 2023

Bredband2 vill få fler unga kvinnor att söka yrken inom tech. Därför fortsätter vi med satsningen Upptech Framtiden även i år. Det innebär att vi delar ut tre stipendier till ett värde av ca 80 000 kronor, där mottagarna av stipendiet får välja bland fem digitala techutbildningar från Beetroot Academy.
1 mars 2024
Mobilt

Så tecknar du nytt bredband

Behöver du teckna ett nytt bredband? Kanske ska du flytta och behöver teckna bredband via en ny leverantör. Men hur ska du gå tillväga rent praktiskt? Här kommer en enkel guide för hur du tecknar ditt nya bredband. Utan krångel och utan att du behöver ha några speciella tekniska kunskaper.
23 jan. 2024
Alla inlägg

Letar du efter något?

Skriv in det du letar efter i sökrutan här nedanför