Nya inlägg

Mobilt

Vad är mobilt bredband och hur väljer jag rätt?

Vi reder ut de vanligaste funderingarna kring ämnet och listar all information du behöver för att välja rätt. Det finns nämligen en hel del att tänka på innan du bestämmer dig för att köpa mobilt bredband. Exempelvis vad mobilt bredband egentligen är och hur det funkar.
4 dec. 2023
Säkerhet

Så handlar du säkrare på internet

9 av 10 svenskar handlar på internet. Är du en av dem? I denna artikel får du ta del av 5 tips om hur du handlar säkrare på nätet.
9 nov. 2023
Säkerhet

Varför ska jag betala för virusskydd när det finns gratis?

Behöver man verkligen betala för virusskydd, när det finns så många kostnadsfria alternativ? I denna artikel går vi igenom vad som skiljer betalpaketen från gratisversionerna, och varför en liten kostnad kan vara värt det i slutändan.
9 okt. 2023
Övrigt

Vadå helt vanligt internet?

Internet har blivit en lika självklar del av vår vardag som att laga mat, hänga upp tvätt och klippa gräset. Nuförtiden är det ingen som häpnas av internets storhet. Precis som att ingen jublar bara för att det kommer vatten ur kranen. 
28 sep. 2023
Övrigt

Tävlingsvillkor: Vinn ett fan-kit inför fotbolls-VM!

Nu tävlar vi ut ett fan-kit bestående av en svensk bucket hat, flagga, band, godis och en kod för en gratis hyrfilm på Viaplay för att peppa inför fotbolls-VM som startar den 20 juli, 2023!
30 juni 2023
Valet av bredbandsleverantör
Tips & TrixGott och blandat

Så väljer du rätt bredbandsleverantör

Valet av bredbandsleverantör är viktigt för att få en stabil och trygg internetuppkoppling. Men det kan vara svårt att veta vad du bör kika efter hos en leverantör. I denna artikel får du tips och råd som gör ditt val enklare!
29 maj 2023
Alla inlägg

Letar du efter något?

Skriv in det du letar efter i sökrutan här nedanför