Nu har A3 äntligen blivit Bredband2!

Vi har tidigare informerat om att A3 snart ska bli Bredband2, Sveriges tredje största fiberleverantör. Och nu är vi äntligen i hamn!

Är du nyfiken på någon av våra tjänster så som bredband, router eller antivirus? Kolla in vårt utbud i menyn. Du kan även chatta, mejla eller ringa oss om du undrar över något.

En vacker animerad bild som visar grafiskt övergången från Universal Telecom till Bredband2

Nytt namn. Samma kundservice.

Har du varit kund hos A3 och behöver komma i kontakt med kundservice? Även vi har hängt med i flytten och finns på plats precis som vanligt för att besvara dina frågor. Du kan även ta del av matnyttig information i verktygslådan för dig som varit kund hos A3.

Kontakta kundservice

Mina sidor har blivit Mitt Bredband2

Liknande funktioner men nytt utseende. Se dina fakturor, erbjudanden och tjänster på Mitt Bredband2. Logga in med BankID eller dina inloggningsuppgifter.

Till Mitt Bredband2

Många snackar. Vi lyssnar.

För oss på Bredband2 handlar relationen till dig som kund om så mycket mer än att leverera stabila tjänster. Genom att lyssna på våra kunder, på varandra och på omvärlden kan vi erbjuda dig vad du verkligen vill ha. Vilket är lika självklart som vår strävan efter att ge dig en positiv upplevelse av att kommunicera, lära och underhålla dig på ett tryggt och säkert sätt.

Läs mer om Bredband2

Vanliga frågor & svar


Är du företagskund hos A3?

Här kan du läsa mer om vad sammanslagningen innebär för dig som företagskund hos A3.

Läs mer >