Bredband2 mobilt bredband!

Behöver du en flexibel och mobil bredbandslösning eller vill du bara ha en backup till ditt vanliga fasta abonnemang? Då är Breband2 mobilt bredband något för dig!

Surfa på resande fot!

Med Bredband2 mobilt bredband kan du ta med dig din kvalitativa anslutning när du åker iväg med jobbet eller över en weekend. Då mobilt bredband utnyttjar samma nät som mobiltelefoner har du i princip täckning i alla befolkade delar av Sverige precis som med mobiltelefonen.

Kombinera med ditt vanliga bredband!

Om du redan har en fast bredbandstjänst så får du 20 kr rabatt på din bredbandskostnad vid packetering med mobilt bredband.

Fördelar med mobilt bredband:

  • Enkelt att komma igång.
  • Täckning i de flesta befolkade områden.
  • Hastigheter upp till 32 Mbit/s.
  • Inte begränsat till en dator.
  • 20kr rabatt om du redan har en fast bredbandstjänst från Bredband2.

Hur fungerar det?

Om du har beställt ett modem med ditt Mobila Bredband är det bara att sticka in det i datorn och efter ett fåtal klick och en enkel installation är du redo att surfa! Det är lika lätt med 3G surfplatta om du valt att bara beställa ett SIM-kort. Detta sätter du bara in i surfplattan precis som med en mobiltelefon.

Vad behöver jag för att använda tjänsten?

Det enda som krävs är en dator eller surfplatta, resten ordnar vi!

Vilka tjänster finns och vilken skall jag välja?

Vi har tre olika tjänster, Mellan (2 GB), Stor (10 GB) och Premium (20 GB). Alla har samma höga hastighet (32 Mbit/s) men olika höga trafikgränser.

Hur gör jag om jag är orolig över täckningen?

Här kan du se vår täckningskarta över vårt mobila nätverk. Vi erbjuder även alla våra Mobila Bredbands-kunder täckningsgaranti. Detta innebär att om du skulle beställa vårt Mobila Bredband och det sedan visar sig att du inte har täckning där du bor har du rätt att inom 1 månads tid returnera modemet och avsluta din tjänst.*

*1 månad räknas från och med begärt startdatum för tjänsten. Kontakta vår support på 0770-811 000 om du behöver hjälp med hur du går tillväga för att utnyttja täckningsgarantin.

Hur går en beställning till och när kan jag börja surfa?

  1. Ring vår kundtjänst på 0770 - 811 000 eller klicka här för att beställa.
  2. Du får hem ditt simkort och ditt modem (om du valt att beställa Mobilt Bredband med modem) inom två veckor.
  3. När du fått din utrustning är det bara att följa instruktionerna och börja surfa!

De som har MAC och använder vårt mobila bredband behöver ladda ner och installera följande mjukvara för att det ska fungera: Mjukvara för Bredband2 Mobilt Bredband (MAC)