Bredband från Bredband2!

Vill du ha ett kraftfullt bredband som ger snabba och stabila hastigheter vid både upp- och nedladdning av data? Ett bredband med vilket hela familjen kan streama HD-filmer, spela, ladda ner tunga filer och ringa samtidigt utan risk för att det går långsamt? Då vill ni ha bredband från Bredband2!

Fiber, framtidens teknik!

Fiber är framtidens teknik och håller inte bara mycket hög kvalitet utan är även prisvärd. Har du en gång gått över till en Internetuppkoppling via fiber misstänker vi att du sedan aldrig kommer kunna nöja dig med något sämre.

Några av fördelarna du får med fiber:

 • Mycket hög kapacitet
 • Samma höga hastighet oavsett avstånd
 • Du kan skicka och ta emot information lika snabbt
 • Du slipper långa laddningstider
 • Inga hackande streams i Spotify, SVT-Play & YouTube
 • Framtidssäkrad infrastruktur
 • Du slipper lagg i onlinespel

Egen support varje dag hela året!

På Bredband2 har vi valt att ha vår support in-house för att vara nära våra kunder och därmed kunna erbjuda dem allra bästa service. Hos oss på Bredband2 kommer kunden nämligen alltid först och vår support är alltid redo att ta sig an Ditt ärende för att försöka hjälpa dig på snabbaste och bästa sätt. Vår support är dessutom öppen varje dag, året om.

Bäst i Test sex år i rad!

Enligt Bredbandskollens samlade statistik från åren 2008-2013 är Bredband2 snabbast vad gäller svarstider. Korta svarstider är viktigt vid all typ av webbsurf men särskilt vid telefoni, E-handel och Online Gaming.

Vi är såklart mycket stolta över att vara Bäst i Test då vi ständigt strävar efter att leverera allra högsta kvalitet till våra kunder.

Varför ska du välja Bredband2?

På Bredband2 är vi specialiserade på Internet via fiber och har varit med sedan stadsnäten började upprättas i Sverige. På Bredband2 har vi alltid haft som fokus att ligga i framkant vad gäller teknik, utrustning och uppgraderingar i vårt stamnät och när det gäller kvalité sparar vi aldrig på krutet!

Bredband2 värnar alltid om din integritet som kund och du kan känna dig trygg när du surfar med vår tjänst.

Med vårt bredband får du:

 • Integritetsmärkt bredband
 • Fri support alla dagar året runt
 • Support via telefon, e-post, chat och Facebook
 • 5 E-postadresser ingår
 • Lättanvänd Webmail
 • Hastigheter upp till 1000 Mbit/s
 • IPv6 förberett stamnät

Vad behöver jag för
att använda tjänsten?

Det enda som krävs är att du är ansluten till ett stadsnät där vi levererar. Sedan är det bara att koppla in din dator eller router till uttaget i ditt hem och börja surfa!

Hur går en beställning till
och när får jag mitt bredband?

 1. Ring vår kundtjänst på 0770-811 000 eller klicka här för att beställa via vår hemsida.
 2. Du får hem ett välkomstbrev med dina kunduppgifter och annan information.
 3. Vi ansluter din tjänst , oftast inom 3 arbetsdagar och du får sedan ett bekräftelse-sms som talar om att allt är färdigt.
 4. Koppla in din dator och njut av din nya fibertjänst!

Bredband2 - Snabbast i test!

Enligt samlad statisk från Bredbandskollen från åren 2008-2013 kan man se att Bredband2 är snabbast vad gäller svarstider. Korta svarstider är viktigt vid all typ av webbsurf men särskilt vid telefoni, E-handel och Online Gaming.

Vi är såklart mycket stolta över att detta då vi ständigt strävar efter att leverera allra högsta kvalitet till våra kunder.

Svarstiden är den tid det tar för en server att svara på en fråga skickad från din dator. Därför vill man alltid hålla så korta svarstider som möjligt.

*Bredbandskollen är en oberoende sida där användarna själva genomför testerna.
Under 2008/2009 gick Bredband2 under namnet SkyCom.


Diagram som visar att Bredband2 är bäst i test fem år i rad